Diskuse pro
Osobnost
Jean-Claude Van Damme
Jean-Claude Van Damme patří společně se Sylvesterem Stallonem a Arnoldem Schwarzeneggerem k největším hvězdám akčních filmů 80. a 90. let. Narodil se 18. října 1960 v Belgii jako Jean – Claude Van Varenberg. Jako malý chlapec trávil většinu volného času v kině, kde obdivoval své tehdejší hrdiny Alaina Delona, Jean – Paul Belmonda a Louis De Funése. Jeho otec se živil jako knihkupec, matka prodávala spodní prádlo.
K bojovému umění přivedl malého Van Damma jeho otec Eugene Van Varenberg, který nechal ...
(nové)
Lukás Pintér (anonym)
Neznásam Van Dammovky uz.Jean Claude Van Damme je priemerný herec aj tie jeho akcné filmy sú o nicom.
23.5. (1 den)
(nové)
Lukás Pintér (anonym)
Van Damme je uz o nicom celý má uz slabé,priemerné filmy mal by uz skoncit s herectvom pretoze casy ked hral vo filmoch napríklad Lví Srdce alebo Dvojitý Zásah sú uz dávno prec,bohuzel!!!
30.4. (24 dnů)
(nové)
Lukáš Pintér (anonym)
+2
Najlepší je Van Damme v akčnom filme Dvojitý Zásah-Double Impact tu ho mám ja najradšej:D *4* *3* *5* *1* *15*
20.2.2012
(nové)
Tomas Pinter (anonym)
+2
Van Damme bude mojím idolom do konca môjho zivota.Uznávam ho od svojich 18 rokov az doteraz ja mám teraz 26 rokov.
27.1.2012
Si nejlepší na tebe nemá prostě nikdo a nejlepší kopačku ve vzduchu prostě jen ty jsem tvoje velká faninka *14* *14*
21.1.2012
Jeto frajer,chěl bych umět aspon čtvrtinuto co on *1*
27.12.2011
Je dobrej. *16*
25.10.2011
(nové)
konvalinka (anonym)
Vandamme je nejlepsi ze všech
20.10.2011
(nové)
Maryka13 (skrytá identita)
+1
Všechno nejlepší k narozeninám :) přeju hodně zdraví a mnoho ještě úspěšných filmů :))
18.10.2011
(nové)
lukáš jánoš (anonym)
všecno nejlepší k narozeninám já mam taky ale jen svátek tak si užij jinak jsem tvuj fanda:)
18.10.2011
Tento formular nevyplnujte!!!