Diskuse pro
Osobnost
Jean Reno
Jean Reno (vlastním jménem don Juan Moreno y Herrera Jiménez, někdy též don Juan Moreno y Jederique Jiménez) je francouzský herec španělského původu. Pochází z rodiny andaluských Španělů, kteří emigrovali z vlasti před fašistickým režimem generála Franca. Do Francie přijel poč. 70. let, aby nastoupil vojenskou službu, kterou absolvoval v Marseille a na území SRN. Poté se usadil v Paříži, kde začal studovat herectví u Reného Simona na Státní konzervatoři dramatického umění. Zároveň se spolužáky ...
Herec je to fakt super,ale trochu to přehnali s výškou,stál jsem vedle něj a je menší než já.Měřím 186cm *3*
3.5. (21 dnů)
chybí film
chybí tam film Operace Corned Beef (1990)
7.7.2011
je to borec.
Je to prostě suprovej herec, zkrátka je to Pan Herec číslo 1! Jean Reno je zaručeně nejlepší............!!!!!:-)))))) *14* *14* *14* *14* *4* *1* *1*
10.9.2010
N
všechno nejlepší a další skvělé filmy přeju *3*
30.7.2010
(nové)
Petr Kocfelda (anonym)
+1
Happy Birthday
Happy Birthday,Jean Reno(62)!
30.7.2010
brad pitt
lidi on je frajer a jeho super usmev
kup te si wasabi nebo film drz hubu nebo navstevniky a budete brecet smichy je suprovej
3.3.2010
Re: brad pitt
To jo, ja ma ty filmy, a sou skvely. *15*
17.11.2010
heh
nedávno sem si s nim koupila filmek zloděj a boxer,uplně jiná role než sem u něj zvyklá ale jako naložený :D ale nej je od něj leon a drž hubu!!navíc se maximálně podobá mímu taťkovi *15* ale prostě když herec tak je to jean reno...protože on je fakt 100% pan herec *5*
24.11.2009
Jean
Je to opravdu dobrý herec.Není ani moc hezký vzhledově (Podle mě mu to celkem sekne),ale hezkým ho dělá jeho velkéé charisma.Podle fotky to vypadá na chlapíka s velkým srdcem. *4*
19.9.2009
Jean
Je to největší borec, hlavně to má v hlavě v pořádku, prostě bezkonkurenční. *5*
15.6.2009
ahoj
zdravím všechny fans tohoto herce! *5*
21.2.2009
Tento formular nevyplnujte!!!