Diskuse pro
Osobnost
Jeremy Irons
Od svého původního záměru stát se zvěrolékařem upustil poté, co propadl u přijímacích zkoušek a co se důvěrně seznámil s prostředím divadla, když jako kluk pro všechno pracoval v canterburském Marlowe Theatre. Studoval na prestižní Sherborne School v Dorsetu a herecké vzdělání získal na bristolské Old Vic Theatre School.
Profesionální herecké zkušenosti sbíral nejprve dva roky v zájezdovém souboru Bristol Old Vic Repertory. 1971 přesídlil do Londýna, kde vystřídal různá zaměstnání (úklid ...
The Mission
Holky, tak komu se tenhle chlap nelíbí, ať shlédne film Mise. Jako mnich je k SEŽRÁÁÁNÍÍÍÍ.
22.1.2009
(nové)
smajlítko (anonym)
+11
Všechno nej
Všechno nejlepší *14* *14*
19.9.2008
Je to sexy kluk!!!!!!!!!!
Taky se mi moc líbí.Je taky úžasný herec.Všechno zahraje,pan herec!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
11.8.2008
Charismatický
Je to ten nejcharismatičtější erec na světě. Jeho výkon ve filmech může skvěle konkurovat těm nejlepším Holyywoodským hercům. Jseš fajn Jeremy. *3* *3*
18.7.2008
(nové)
iveta (anonym)
+15
Re: Charismatický
Žádný hollywoodský herec mu nemůže konkurovat, Jeremy Irons je prostě jedinečný a dokonalý,navíc úžasně charismatický s uhrančivým a až někdy smutným , vyčítavým pohledem hlubokých hnědých očí, jeden z nejlepších herců na světě. *14* *4* *3* *4*
21.1.2010
(nové)
mitricka (anonym)
-2
:-)
fakt supr hérec, to jo *5* *5* nejlepší byl podle mě ve filmech eragon a dračí doupě, škoda že v obou filmech musel být ten, co umře, no jo, aspoň v eragonovi hrál toho dobrýho, ale o dračím doupěti se to říct nedá... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
1.1.2008
(nové)
smajlitko (anonym)
+63
VÝZVA
Ahoj všichni,
komu padl do oka tenhle sexy Ir. Týden po týdnu sleduji, jak se na žebříčku fanklubů na tomto webu propadá Jeremy hloub a hloub. Chtěla bych poprosit tedy všechny fandy: přihlašte se zde do jeho fanklubu, nic to není a zaslouží si lepší místo, nebo ne? *14*
4.12.2007
Tento herec...
...se mi moc líbil ve filmu Australan a pak super výkon podal ve filmu o dvou identických bratrech, obou lékařích, Byl to takový obskurní film a běhal z něho mráz po zádech, bohužel si jméno filmu nemohu vzpomenout a autobiografie mě moc neporadila... *3*
1.12.2007
(nové)
smajlitko (anonym)
-4
Super podívaná
Byla to Příliš dokonalá podoba, režie David Cronenberg...Spolu pod Cronenbergovou režií natočil ještě M.Butterfly a tam je jeho herecký výkon stejně jedinečný... *14*
4.12.2007
(nové)
stepka (anonym)
+1
lolita
Já sem ho vyděla jenom v Lolitě a tam podal fakt úžasnej výkon, mně se ten film fakt strašně líbí, on je tam naprosto svělý, člověk by nevěřil, že to jenom hraje *7*
20.11.2007
(nové)
smajlítko (anonym)
+7
VŠECHNO NEJLEPŠÍ
Jeremy má dneska opravdu vééélkýýýý den. Slaví náádherných 59. myslím, že mu za všechny můžu popřát všechno nejlepší, hlavně lásku a splněná přání, štěstí a dobré přátele a taky kupu fandů, jako jsme my.
Poslala jsem mu i malované blahopřání, doufám, že se pochlapí nějakým pěkným čerstvým autogramem, určitě ho pak na netu vyvěsím a dám vědět, až to dopadne.
tak ještě jednou všechno nej nej nej... *14* *14* *14* *14* *14*
19.9.2007
(nové)
smajleetko (anonym)
-3
budu žárlit
Teda, jak tady čtu ty příspěvky budu asi žárlit *5* . Já ho zbožńuju už asi od patnácti, letos jsem mu poslala i blahopřání k narozeninám. Příští rok ´bude mít kulatejch kráááásnejch šedesát *14* . Muži jsou jako víno: s věkem zrají a o něm to platí dvojnásob. V Království nebeském, Eragonovi, Alžbětě I. byl na prosto dokonalý a za mlada? Gynekologové dvojčata jsou v jeho podání dokonalá. Vzpomenu si na to vždycky, když si jdu pro prášky *14* *14*
7.9.2007
Tento formular nevyplnujte!!!