testovaci text

Diskuse pro Osobnost Jeremy Sumpter

Jeremy Sumpter se narodil 5.02.1989 v Kalifornii, v Monterey, ve znamení Vodnáře. Celým jménem se jmenuje Jeremy Robert Myron Sumpter. Jeremy je 188 cm vysoký. Jeremy Sumpter začal budovat svou hereckou kariéru již v deseti letech. Dosud byl nejznámější jako mladý Adam Meiks v režijním debutu Billa Paxtona Lovec démonů. Za herecký výkon v tomto nezávislém thrilleru byl nominován na cenu Saturn. Sumpter získal ocenění Young Artist Award v kategorii nejlepší herecký výkon v televizním filmu nebo seriálu za roli v ...
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
(nové) Nikol (anonym)
+1
Ahoj všichni,právě zakládáme nový spolek fanoušků Jeremyho Sumptera. Jestli se k nám chcete přidat a otevřít si tak největší a nejobsáhlejší stránky o něm s minimálně 1000 fotkami od dob kdy mu byli tak 2 roky až do těď a informacemi co jinde nenajdete pište nám na email - jeremysumptermanagement@email.cz. Náš zdroj je přímo samotný Jeremy. Budeme rády za každého člena *4* *3*
14.5. (10 dnů)
(nové) Natýsek (anonym)
+1
Áchhhhhhhhhhhhhh jsi nádhernej kéžby si se mnou chodil
29.4. (25 dnů)
Ó, Jeremy, proč musíš bejt tak krásnej? tou svojí krásou mě úplně zabíjíš!! přes den na tebe nemůžu přestat myslet, v noci se mi o tobě zdá ♥ jsi ten nejúžasnější herec v celým vesmíru!!! kéž bys tu byl se mnou..... *14* *14* *14* *14*
16.4. (38 dnů)
(nové) jeremyfan (anonym)
+1
Nazdar všichni(nebo spíš všechny ?)
Podle mne je Jeremy ten nejlepší kluk na světě *4* taky o něm zakládám stránky http://jeremysumpter.mypage.cz/ osobně s ním mám hodně společného ale zajímalo by mně , která z vás o něm vůbec něco ví ??????
13.4. (41 dnů)
(nové) Petra (anonym)
+1
je úplně krásnej a to prej nikdy nechtěl vyrůst ( jak říkal v Petru Panovi) ale je moc pěknej aji když je velkej a já té Wendy záviděla :) *14* *3*
27.3.2012
(nové) Blondie (anonym)
+1
V pohádce Peter pan je neskutečně krásný a jak vyrostl ted sem do koukala film soul Surfur nebo tak nějak a tam bych ho vůbec nepoznala ale i tak co je malý to je nádherný pač on byl je krásný *14* *14* *14*
24.3.2012
(nové) Gigi (anonym)
+2
Pane jo, dlouho jsem tu nebyla. Ale i přesto zůstávám jeho fanynka *4* *4*
19.3.2012
(nové) Uch och Uch och (skrytá identita)
+3
ooch uuch ooch uuch ooo sexy hošane ♥♥♥
10.3.2012
(nové) Daniela (anonym)
Neobycejne pohledny clovek.
6.2.2012
hm... to on je!! *15* *2*
(editováno v 01:33) 8.5. (17 dnů)
Všechno nejlepší!
5.2.2012
« Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA