Diskuse pro
Osobnost
Jevgenij Pljuščenko
Jméno: Jevgenij Viktorovič Pljuščenko
Anglický přepis: Evgeni Plushenko
Přezdívky: Žeňa, Plushy
Výška: 1,78 m
Bydliště: od 3. do 11. let: Volgograd, od 11. let dodnes: Sankt Peterburg
Manželka: Maria roz. Ermak
Děti: syn Kristian, nar.15.6.2006
Rodiče: Viktor a Taťjana Vasilijevna
Sestra: Jelena
Neteř: Dáša
Domácí mazlíčci: americký bulldog Golden, yorkshirský teriér a perská kočka
Záliby: sport (tenis, fotbal, billiard, paintball a samozřejmě ...
Vancouver 2010
Koukali jste na olympiádu? Absolutně nechápu, jak mohli rozhodčí Pljuščenka tak poškodit a Lysáčka nadhodnotit. *16*
Prý, že nemá komponenty! Že mezi skoky jen překládá! Kdo může porovnat obě jízdy (jako třeba já, která si krasobruslení už nějaký ten rok nahrává *3* ), uvidí, že Lysáček také překládal -když najíždím na skok, tak to jinak nejde - a o nic míň než Pljuščenko. A ty úžasné spojovací prvky - dost tam neuspořádaně máchal rukama.
Nejde vůbec o komponenty, ale o to, že to bylo v Kanadě - ani ne tak o jméno, jak se všude skloňuje, ale o národnost. Každý nezaujatý musí přece uznat, že Plushy je ve světovém krasobruslení nejlepší. *14*
19.2.2010
Re: Vancouver 2010
Máš pravdu, teď fakt Pljuščenkovi hodně ukřivdili. Jeho výkony jsou prostě legendární a abych pravdu řekla, výkon Lysacka mě ani moc nezaujal (i když je to bezesporu výborný krasobruslař). Už se těším na další olympiádu v Soči! *15*
1.3.2010
(nové)
teroušek (anonym)
+3
:-(
ja vim že se ozenil:-( ale ona neni vubec hezka ta jana ze?( tak se mejte ahoj
15.9.2009
Svatba
Oznamuji všem,že dne 12.9. se nám Jevgenij oženil! *9* Video ze svatby je zde:www.youtube.com/watch?v= 0bRNqjHjWYg *3* .Moc mu to tam sluší.
14.9.2009
(nové)
teroušek (anonym)
+12
laska
ty myslis ze bych si to nechala ujit ani napad *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
18.4.2009
Králové ledové arény
*14* byli ste 9 dubna v praze v o2 areně se podívat na králové ledové arény ??? *7*
já tam byla a bylo to naprosto úúžasnýýý *14*
Pljuščenko byl sQvělej *14*
samo zhe i Verner *14* a Březina *14*
a ostatní *3* *3* *3*
11.4.2009
Ahoj
mate pravdu,Pljuscenko je kralem v krasobrusleni,ma velky talent a charisma...ale nas Tomasek taky jde...no co dodat,rposte best *4*
16.2.2009
(nové)
terezička (anonym)
+5
evgeny je jednička
*14* *14* ahojky lidi evgeny je borec a nejhezci chlapik na celem svete ja sem ruska a umim cesky takze v pohode z nam evgenyho vydela jsem ho asi uz 7 ale je nadhernej mam autogram dala jsem mu pusu a drzela za jeho nadhernou ruku v peteburgu syna ma krasnyho jmenuje se kristian tak se majte terka *4* *3* *14* *4*
20.1.2009
Re: evgeny je jednička
Ani nevíš jak ti závídím :) Za takový zážitek bych dala nevím co *4* Jenom je škoda že se neobjeví na MS a ME *8*
23.1.2009
(nové)
J. P. Faninka (anonym)
-2
Re: evgeny je jednička
Ahoj.Cetla jsem tvuj prispesek a rekla bych,ze se moooooooc mas :-) ja ti proste moooooc zavidim:-)pak urcite odpovez na email(kdyz tak email se pise malim m ) a popis,jake Je to davat pusu nejznamejsemu a nejkrasnejsemu krasobruslari na svete.
*4*
12.4.2009
Nejlepší
Evgeni je zářicí hvězda mezi krasobruslaři *14* Viděla jsem ho na živo a byl to fakt zážitek. Nemohla jsem od něj odtrhnout oči. *1* No a navíc mu k tomu hrál Edvin. Prostě dokonalost sama *3*
19.1.2009
fňuk
chjo, na krále ledový arény bych taky šla...všeobecně nemam rusy ráda, ale u Jevgenije jsem ochotná udělat ohromnou vyjímku *1* ale náš Tomášek Verner je taky výbornej krasobruslař, teda jen to MS 2008 pěkně po***, ale co příště to dá *1*
7.1.2009
Jsem Krasobruslařka
ahoj je suprovej na králových ledových arénách jsem byla poprvé semto viděla na živo no a krasobruslení je krásný sport já jsem také krasobruslařka a bruslím za klub KK HAVÍŘOV.Koukněte na krasoklubhavirov.estranky.cz tam je o i omě něco v rubrice krasobruslařky sk.a potom vám tu dám i oficiální ale až budou upravené máme totiž nové. *3*
2.1.2009
(nové)
terinka (anonym)
-3
Re: Jsem Krasobruslařka
ahojky ja jsem taky krasobruslarka a umam i luck a ruznay piruety a co ty kolko mas ljat ja 18 *3*
20.1.2009
Tento formular nevyplnujte!!!