Přejít na výpis diskuzí

Jiří Čunek

OSOBNOST 19.10.2010 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane Čunku,líbí se mi vaše politika zatočit s příživníky a s těmi kteří absolvovali tzv.vychcálkovo gymnázium.Znám mnoho rádoby samoživitelek, které se tváří, že jsou na výchovu dětí sami,žijí v nesezdaném vztahu a využívají sociálních výhod, které z toho plynou.Jde o skutečně veliké peníze.Navrhnul bych do parlamentu funkci detektivů, kteří by vysledovávali skutečné stavy samoživitelek.
    • Kolik lidí, sousedů a příbuzných si udal, ty rudá ludro?! Detektiva si pořiď sám na svojí blbost a natvrdlost! Ať se stará každý sám o sebe kurwa, nejsem zastánce sociálních dávek, ale nadávat, udávat a postihovat ty, kteří toho zneužívají přece nemá pro nezůčastněné žádný význam a nadávat po hospodách jak a kdo okrádá stát a že to platí ze svých daní, tomu se jen směju a je to zcela scestné, protože s tím nikdo nic nenadělá, tak proč to řešit! A že honosíte dobytka, kterej měl už dávno pracovat s krumpáčem je jako v pořádku?!
  • S Vašimi názory na romskou problematiku i zabezpečení samoživitelek naprosto souhlasím. Stát by měl pomoci romským dětem výraznějším způsobem jak se školou tak s další výchovou. Dovedu si dokonce představit s využitím internátů během týdne a kontakt s rodinou velmi výjimečně a tak vyčerpat všechny příplatky a sociální dávky pro dítě. S moderátorkou Kalenskou se víc nebavte, protože ona nechtěla s Vámi udělat rozhovor, ale přesvědčit Vás, že nemáte pravdu. Ubohost takových novinářů nesnáším!!
  • Dobrý den !

    Vážený pane hejtmane, před měsícem jsem Vám (lépe řečeno Vaší asistentce) zaslal tímto způsobem upozornění na bídnou úroveň koordinace autobusové a vlakové dopravy ve Valašském Meziříčí a evidentní neschopnost příslušných pracovníků Zlínského kraje tyto i jiné dopravní problémy řešit a požádal Vás o pomoc, abychom se bezproblémově dostali z a do práce.
    Psal jsem konkrétně a slušně.
    Uvedl jsem i svou e-mailovou adresu.
    Stále si myslím, že bývá elementární slušností na každý obdržený přípis odpovědět.

    S pozdravem
    Halamíček Jan
  • Souhlasím s Vašimi názory na samoživitelky. Je třeba posílit odpovědnost občanů a odpovědnost k rodičovství. Stává se velmi často, že právě děti z neúplných rodin jsou problémové. To co předvedla v TV na velký pátek paní piTominová to byl vrchol ubohosti. Jste jeden z mála politiků, kteří jsou schopni vyslovit názor mimo hlavní proud, vážím si toho.

    Javorský
  • *6* *7* *9* *10* *11* *12* *16*
  • Fandila jsem panu Čunkovi při jeho řešení otázky bydlení nepřizpůsobivých. Po shlédnutí pořadu v televizi, kdy byly otázky kladeny jemu a cikánské sociální pracovnici mu fandím dál. S jeho názory se ztotožňuji, líbí se mi i kultivovaný projev řeči.Školní docházka je zde povinná od doby Marie Terezie, tak cikáni mají stejný přístup ke vzdělání, potom k lepší práci.Je jen na nich, zda své děti chtějí připravit na lepší životní podmínky. Není na majoritě, aby jen cpala další peníze na úkor ostatních.
    • Plně s vámi souhlasím jak čuník vystěhoval cikány do bezpečí. Protože asi měsíc před koncem světa vás přepadnou ruské tanky a výsadkáři. A čuník neuteče, protože je hejtmanem. A ještě jednou bude slavný jak zachránil vsetínské cikány. Ovšem německé tanky zůstanou stát na demarkační čáře v Rokycanech a pak za podpory amerických helikoptér a raketometů zatlačí ruskou armádu na vysočinu asi k Blaníku. A pak přijdou germánští andělé z hvězd a nadělí cikánům v Čechách nesmrtelnost pač jsou všichni věřící. No vypadá to, že jste se s cikánama chytli do vlastní pasti. A to máte dva tanky na dřevoplin. *8*
  • Tak znovu Vsetínské byty

    Dočetl jsem se o staronovém šetření Vaší údajné trestné činnosti, spočívající v levném převodu podílu Vsetínských bytů.Zdá se, že ani oznamovatel a nikdo další nečetl usnesení Salichova o tom, proč byly byty levné, proč převod podílu byl levný. Vy máte obhájce, kromě toho, že ho platíte, dělá také pro Vás něco? Každý jiný by už dávno veřejně vysvětloval.Vyměňte ho!
  • Nevědomost hříchu nečiní.

    Je smutné,když ani zákonodárci neví,že výše dávek se počítá z příjmů a ne z naspořených peněz.Že to ví každý ROOM mě nepřekvapuje.Rád bych v příslovích pokračoval a to tím,že kdo chce psa bít,hůl si najde.I kdyby šlo o nepravdu.Přemýšlejme kde to žijeme?
    • Re: Nevědomost hříchu nečiní.

      Nějak jsem nepochopila obsah Vašeho příspěvku, dle mého názoru si dvě tvrzení v něm obsažená protiřečí.Byla bych ráda, kdybyste mi svůj myšlenkový pochod objasnil a pomohl pochopit.Děkuji. *4*
  • 700 stranek

    ted uz se ani nedivim ze chybelo 700 stranek ze spisu toho chudaka co bere socialni prispevky na bydleni-asi si nemel cim vytrit prdel *1* *1*
  • čístý jako prací prášek

    Tak pan čunek úplatky nebere. proč by bral úplatky ,když dokáže šetřit miliony ze sociálních dávek sranda že??? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit