Přejít na výpis diskuzí

Jiří Dolejš

OSOBNOST 26.10.2010 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu ohavný Komanč *11*
  • J.DOLEJŠ je deb..,všichni členové Ksčm jsou vymatlanci a sprostí vrazi.A těch co je volí není moc.Voliči Ksčm jsou zastaralý,ubohý a hnusný.
  • Dolejši, ty jsi fatální lidský hnůj a odpad! A mít účes, za který jste před třiceti lety a více mlátili tzv máničky a přitom ho dnes používáš, to je největší pokrytectví jaké vůbec může být! A včera jsi ze sebe udělal totálního blba! Tys takové upocené, hnusné, negramotné prase! K tobě nemůže mít úctu ani ten nejslušnější člověk na světě, protože KSČ neměla k lidskému životu úctu žádnou, a to nikdy! Slušný člověk, mladý nebo starý, nezapomene nikdy! Je to stejné, jako když jsem byl v Terezíně na břehu Pietního místa u řeky Ohře a bylo mi zle, když jsem se zamyslel nad těmi zvěrstvy! A to samé cítím u KSČ\KSČM!
  • DOLEJŠ je nekdo koho nemuzu ani videt.jsi neskutecnej clovek.JSEM Demokrat a vzicky budu.za vas nikdo nemohl projevovat názor ty K******.uz to pochop dolsicku kscm uz neexistuje.
  • Dolejš je negramotnej uslintanej dobytek! *16* *16*
  • Dobrý den, posílám rychlou reakci na vystoupení pana Dolejše v nedělní debatě V. Moravce. Jak si tam může klidně a drze pan Dolejš sednout, když sám morálně selhal při komunikaci s novinářem a požadavkem na milion Kč úplatku ? Toto je ta hladina morálky našich poslanců ? Navíc si myslím, že se jednalo o zákon omezující hazard !! Dolejš je jeden z těch, který zodpovídá za ekonomický a morální stav v této republice. I jeho prohlášení v debatě, že otevření hranic pro zajištění pracovních sil na trhu práce je jenom proto, aby lidi měli nízké platy je odrazem odtržení od reality a populistické plácání komunisty. Kdyby naše školství normálně fungovalo, tak na gymnasiích nesedí žáci se čtyřkami na vysvědčení a tito studují na stavebních učilištích. Dle toho vypadají i absolventi některých VŠ, kteří jsou na trhu práce nepoužitelní. Doporučení, v Plzni se dají vystudovat "práva" za pár měsíců a jako absolvent můžete být ministrem či legislativcem, třeba v ODS. Co více dodat. Pan Dolejš je ten pravý, ořechový, křišťálový soudce morálky. J.T.
  • Zkurvená komunistická špína!Tady ani odstřel nepomůže,jsou jako mor,který i když není u moci,tak jsou schovaní v zemi a čekají na svou opětovnou šanci jako červy!
  • Jsem váš volič. znám názory vašich členu.Pani euro poslankyně se mněla na opak Pana Okumary zastat a né krytyzovat. PŘÍŠTĚ JI HLAS NEDÁM.P.Koštajaroslav.Svojšice
    Práci Čest.
  • Dobrý den pane Ing. Dolejši

    Dovoluji si poslat pár návrhů do programu KSČM
    Aby bylo na důchody – zastropovat důchody na takovém maximu, aby vybrané finance stačily
    Aby bylo na zdravotním pojištění dost peněz - zavést jednu jedinou pojišťovnu hlídanou státem, nekupovat na západě léky , kupovat je v Rusku nebo si je vyrobíme sami. Pozvat sem čínské doktory a léčit i čínskou medicinou – podle mě je lepší, levnější a hlavně hledá zdroj nemoci. Naše medicína jen tlumí příznaky. Naši doktoři nestojí za nic / propíchlý dvanácterník, propíchlé střevo, atd /
    Aby byly peníze v našem rozpočtu – zatočit s firmami, které mají sídlo v daňových rájích a u nás zneužívají levnou pracovní sílu. Vytvořit zákon na přerozdělování zisků podnikatelů i mezi zaměstnance. Zvýšit minimální mzdu na 15 tis. Kč – to přinese více peněz do ČSSZ , VZP i státu na daních. Souběžně vytvořit několik státních podniků – výroba hraček, kvalitních bot, apod. -protože některé firmy to zabalej a odejdou za levnější pracovní silou. Vyrábět hračky můžeme pro celý svět místo Číny – čínské hračky nestojí za nic
    Zavést volební povinnost – pak se nemůže stát, že by tu byl kapitalismus
  • Tak si nejsem jistá, jestli přispivatelé jsou při smyslech....Píšete Dolejšovi, ne Paroubkovi. Ten si bude jako zakladatel dalších stran (za věrné pomoci své nosaté Sloveny) dělat kariéru za každou cenu...KSČM jsem podpořila hlavně v tom, že zásadně odmítají restituci církevního majetku. Což je na místě, neboť církev.majetek jim nikdy nepatřil, měli ho jen ve správě!!!
    • A víte to tak jistě? Komunisti církvi majetek hanobně ukradli a i církev má nárok na to, aby jí bylo všechno vráceno.
      PS: Komunisti byli vždycky proti jakékoliv víře a tvrdě ji potlačovali, takže se nelze divit tomu, že jsou proti vrácení majetku. A je mi líto všech lidí, kteří tuhle pseudostranu podporují a čekají, že jim komunisti pošlou modré z nebe. Jaká zaslepenost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit