Přejít na výpis diskuzí

Jiří Kulhánek

OSOBNOST 31.12.2006 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Knihy Jiřího Kulhánka jsou super,díky nim jsem překonal pár let v base,četl jsem je několikrát a v součastné době už na svobodě čtu jeho knihy stále a stále v nich nacházím nové věci a hlášky.Jeho knihy jsou super relax na hlavu i duši a všechny problémy. *1*
  • vocass

    jo knihy jsou dobry a ctivy ale nechapu proc zamerne nechce dotisk, blbej zpusob jak ze svych del udelat vzacnost, kdyby byl rozumnej tak umozni dotisk at se jeho knihy rozsiri mezi co nejvic lidi, takhle si akorat napakujou kapsy vocasove kteri prodavaji na aukru divoci a zli 1-4 (napr) za desitku (idioti) me osobne pdf ebooks moc neberou (ani kdyz si to vytisknu) kniha je kniha, ale podporovat ty vydriduchy to se na to radsi vyseru..
    Jirko neser nehraj herecku a koukej dovolit dotisk ty primadono *3*
  • otazka

    Cusik vsem chtela bych aspon tady napsat jak uzasne jsou knizky od pana Kulhanka. Predevcirem jsem docetla behem dvou dnu Nocni klub 1,2 a musim rict, ze lepsi knihu jsem jeste necetla. A i kdyz to skoncilo docela uzavrenym happyendem...kdyby se objevil na pultech 3 dil patrila bych mezi prvni kupujici :)
    • Re: otazka

      Ahoj. Ohledně 3. dílu knihy Noční Klub bych velice rád nabídl spolupráci při tvorbě. Měl bych pro pana Kulhánka návrh jak by 3. díl mohl vypadat. Pokud tedy již na tom nedělá. Jinak mě mrzí že zrušily XDrive kde bych svou knihu ukládal stejně jako Tobiáš Jánský :). Pokračování Kulhánkovi knihy jsem začal psát teprve předevčírem a pokud jsem někdy víše zmiňovaný autor chodí tak bych o poprosil o kontakt na muj email Muroc24@seznam.cz Z přáním pevného zdraví přeje zajatec na lodi paní Dao Zdeněk Bock. (Zásluha pánů W+V)
  • Kontakt

    Nemáte někdo email na pana Jiřího Kulhánka?
    Chtěl bych mu vyseknout poklonu *4*
    • Re: Kontakt

      No, vypadá to, že to je uzavřený pán. Ale jeho knížky se čtou fakt moc dobře.Když ten mail dohledáš pokloň se i za mě. Roi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit