Přejít na výpis diskuzí

Jiří Pehe

OSOBNOST 28.10.2010 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Před malou chvílí mně přišla SMS od dobrého kamaráda, Prof.Dr.CSC, který působí v jisté fakultní nemocnici a je uznávanou kapacitou, tohoto znění: " Přečti si poslední článek toho zm..a Peheho,

    Oni snad nedají s tím ruským zm...m pokoj.

     


  • nEDÁ MI TO,ABYCH NEMUSEL NAPSAT,Že vetší politolog.debil než je Pehe se snad nemůže najít,je jen škoda,že jej dobře paltí Právo,možná by mu předčasný důchod prospěl aby neurážel!!!!Stan.
  • Dobrý den p. Pehe,

    Víte kdo a pro koho používá již zcela zavedený slangový výraz "monkey work"? Víte co to je MiLog a Loi Macron? Víte kolik cizinců žije a pracuje v ČR? Víte kolik cizinců pracuje v českých firmách? Absolutně nechápu koho a proč ve svých komentářích neustále hájíte. Pokud tak milujete EU, proč se neodstěhujete do Bruselu, rovnou do čtvrti Molenbeek? Myslím, že by Vám tam bylo určitě lépe, než v tom našem nic nechápajícím česku.
  • P. Pehe, myslel jsem, že už jste se probral a přestal ovlivňovat voliče a kydat ta svoje moudra. Omyl. Vaše úvahy si přečtěte po volbách a pak jsem zvědavý pro koho budete psát potom.
    Udělal byste líp, kdybyste odjel do USA a tam ty svoje názory šířil. Třeby byste pak dostal zaslouženou odměnu. Tady už se to nedá číst, co z Vás padá... Neztrapňujte se...
  • Chlape, Ty jsi blbý, jak daleko vidíš. Když se Ti tady nelíbí, tak táhni zpátky do USA. Žádná ztráta to pro nás nebude. Vždy, než něco začneš psát, tak si dej pořádnou facku, aby se Ti udělalo jasno v ty Tvoji prázdný makovici.
  • Politolog Pehe promluvil,jak začne kecat tak je to na facku.Jako vždy.Kret.n zůstane krete.em pravil politolog... *1* *2* *15*
  • Pan "politolog" Pehe, ani omylem?! Tento člověk není politolog, nýbrž demagog nejhrubšího zrna. Věřím, že český národ na tom není až tak špatně, a že se nenechá ovlivňovat tímto nebezpečným tvorem, z jehož teorií a katastrofických scénářů se slušnému člověku vždy zdravotně přitíží.
  • P. Pehe,
    Česko by si mohlo přát vítězství Merkelové v době, kdy začne myslet a přestane podřezávat větev pod sebou a celou Evropou v oblasti bezmezného upřednostňování migrantů před vlastními občany Evropy. Pak nás budou zajímat další věci.
    Nevím, co je špatného na rozvíjení obchodních vztahů s Čínou, když tyto vztahy rozvíjejí další státy. Ale Česko se asi musí nejdříve dovolit, že ? Ale to už tady bylo za bývalého režimu. Potom nechápu, proč se stále Ti velcí demokraté ohánějí suverenitou států, když ji smí užívat jen pokud je to v souladu s politikou EU, potažmo "velkého bratra", jiná alternativa je nepřípustná. Je cosi shnilého ve státě Evropském, když má stále více subjektů této skupiny odpor proti direktivě z "centra" a snaží se jednat právě suverénně v zájmu svých občanů, což se zřejmě nesmí.
    Pisálkové jako Vy těžko umlčí masu nespokojených občanů.
  • Pan politolog už by konečně měl přestat s tím masírováním mozků. Občané si zcela "demokraticky" sami zvolí koho budou chtít. Články pana Pehe už jsou otravné, trapné a průhledně manipulativní.
  • Opět jste nezklamal, abyste si mohl kopnout do prezidenta. Samozřejmě jste využil zhrzeného p. Halíka, který je tak zabšklý, že to z něj úplně čiší. Měl byste spíše velebit agenta Shapira, aby Vám připravil teplé místečko, až s ostudou opustíte naši republiku a Halíka vezme čert. Nevím, jak dalece je věřící, když se pekla nebojí.
    Ještě čekám, že budete velebit toho "nýmanda" z Kanady, který ve své naivitě nepochopil, že byl svým synovcem nebo bráchou? zneužit ve špinavé hře. To, že radí Hradu, jak a co má mluvit, to je přece podle Vás správné. Je to přednost demokracie přece beztrestně špinit i představitele státu. A kdo si do něj v současné době nekopne, je jasný "nepřítel státu, rusofil, marxista, komunista a vše to negativní".
    Je mi zle z těch špinavostí. Na to musí být ale žaludek, co ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit