Přejít na výpis diskuzí

Jiří Pomeje

OSOBNOST 12.6.2007 
66 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • celtic.man

    Tenhle herec byl vždy velmi výrazný, už svou výškou a také ,,zvláštní" povahou. Asi nebyl zlý, ale velký naivní ,,mimoň" žijící si ve svých velkých snech a plánech bez ohledu na ostatní /i na sebe/. Pravděpodobně neuměl domýšlet důsledky /následky/ svého chování a jednání. Jeho poslední roky mu opravdu nebyly co závidět, bylo mi ho líto, ale byl statečný. Čest jeho památce. PS: Doufám, že urnu s jeho popelem už uložila jeho rodina do hrobu, je ostudné, že se na ní ,,prášilo" ještě dlouho poté, co pan Jiří Pomeje zemřel. Že se jeho rodina nestydí!

  • Luky1987

    Nech odpočíva v pokoji Jiří Pomeje. Síce som ho moc nemusel, ale toto si nezaslúžil

  • Luky1987

    Jiřího Pomeje nemusím

  • veru
    rakovina´je demon´držim vam palečky´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* +++++++
  • Dobrý den pane Pomeje, chci vám napsat skutečný příběh, který se stal
    mému kolegovi z práce. Píši vám z Moravy, kousek od Moravského krasu.
    Také mu diagnostikovali rakovinu v jeho 40. letech.Nešel na žádná ozařování ani na chemoterapii. Dal se na pití šťáv z červené řepy z lékárny, nic nejedl a začal rozprodávat majetek. Prodal i svůj dům, byl tenkrát rozvedený a začal si užívat svým autem, které neprodal. Procestoval snad celý svět a myslel si že zemře. Cestoval snad 2 - 3 roky a smrt nepřicházela. Vrátil se zpět domů, ale neměl bydlení. Jeho rozvedená paní ho vzala na milost, než si koupil malý domeček. Je to ing. ekonom a teď se věnuje prodeji realitek. Má se dobře nic ho netrápí a rakovina se mu opravdu ztratila. Dnes má tento pán přes 60 roků, vypadá mladě a velice vděčí šťávám z čevené řepy. Ty prý ho zachránily. Je štíhlý vysoký a už pár roků ženatý. Pane Pomeje, moc vám
    věřím, že šťávičky vás také vyléčí a držím vám palce. Užívejte si života, nemyslete na to že jste nemocný, rakovina je totiž také o psychice. Moc zdravím také vaši paní a dcerku. Krásné vánoce a úspěšný
    nový rok.
  • Dobrý den Jiří, vím, že je kolem Vás spousta lidí, kteří mají řešení a myslí to dobře. A opravdu myslí.Teď budete mít 42 dní na pozvolný přechod na normální stravu. Vyvarujte se sladkého, úplně. Žádný cukr.Pokud byste Vy nebo Vaše paní měli zájem mne kontaktovat posílám mailovou adresu. aktij1324@gmail.com. Jinak držím palce, jste střelec, takže šance. Věřte tomu co děláte na 100%.
  • Jrko, zdravím Vás a držím Vám palce!! Jsem invalidní na vozíku, ale šla jsem do toho s Vám,i aby jste na to nebyl sám!! Přeji Vám ať to vyjde moc Vám držím palce!! Jana z Beskyd
  • Dobrý den Jiří, rada bych vám pomohla když jste se rozhodl pro alternativní řešení vašeho problémů. Je to pouze jedna z možností, ale z meho blízkého okolí úspěšná. Jedná se o užívání velkého množství jedlé sody bikarbony zároveň s javorovým sirupem(lze nahradit medem). Léčba spočívá v tom,že rakovinné buňky mají rády kyselé prostředí, ve kterém se jim daří, soda vytváří zásadité prostredi. A cukr je nosič, který bezpečné přivede sodu k zhoubné buňce, protože buňky ho má ráda a sama si ho vyhledá. Podstata je, že nesmíte užívat žádný jiný cukr! Dost se toho dá najít na internetu. Také je dobré vyvarovat se kyselých potravin ve prospěch zásaditých. Tímto způsobem se kamarád syna, který odmítl chemoterapii, zachránil. Netvrdím, že metoda působí na každý typ nádorů, ale je to jedna cesta. Moc vám držím palce.
  • Pane Jiří , jsem 4 roky po odstranění hlasivek ....k operaci jsem se rozhodl hned po zjištění zhoub. nádoru ....neprodělal jsem radioterapii ......pokud máte zájem budu vás informovat jak jsem se po operaci zmátořil atd. je mi skoro 70 let ...první doba ( roky ) jsem na tom byl hodně špatně psychycicky ....teď jsem se zmátořil naučil se jícnovou řeč ...nemohu sice fyzicky už tolik pracovat jako před operací ..ale mám své ( jiné koníčky ..........není to nic moc , ale jsem tu už 4 roky PŘESČAS ......jak řikám budu rád pokud se mi ozvete a rád vám popravdě vše vylíčím ...zdravím vás a doufám že se mi ozvete Vašek Tvrdík z Nových Hamrů ( Karlovarsko )

    Preferuji soukromý kontakt na FB .... https://www.facebook.com/tvrdik.vaclav
  • Dobrý den Jirko, jste sympatickej typ a přeju Vám, ať to dáte. Co zkusit nějaký ty zeleninový šťávy, brokolice a brukvovitý obecně by měly bejt gut. Imunita jde ze střívka, co zkusit se čistit, mrkněte na šankaprakšalána, člověk vypije 4 - 6 litrů mírně slaný vody a vys... se z podoby, až z něj teče čistá voda. Dělám to už nějakou dobu, i jednou za tejden, a myslím, že to je gut.

    Přeju brzký uzdravení

    Ondřej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit