Přejít na výpis diskuzí

Jitka Sedláčková

OSOBNOST 6.9.2011 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vynikající herečka měla by hrát častěji ve filmech
  • Těm co paní Sedláčkovou obhajují a chválí,doporučuji pořad Kurňa co to je?,který uvádí Pavel Zedníček-tam se paní herečka předvedla jako zamrzlá puberťačka - v jejích letech docela trapné!
  • Je to tak,že každý si vybírá své oblíbené herce podle svého založení.Většina lidí si libuje v hercích středního proudu,kteří hrají průměrně,někdy vyloženě špatně,ale často se usmívají na režiséry,na diváky,na čtenáře...Často se k něčemu vyjadřují,ale vlastně žádný názor nesdělí.Vše od nich je pěkné,nekonfliktní.Pak jsou herci,které vidíme méně,protože občas někoho naštvou,ale jejich hraní má nějaký přesah,nějaký obsah,přidanou hodnotu."Krávy" v oné show i pro mě byly "přes čáru",ale přesto půjdu i nadále do divadla raději na Sedláčkovou než...
  • Tak nevím,zřejmě jsem podle příspěvku Radka "pitomec"ale nemohu ocenit p.Sedláčkovou kladně po shlědnutí jejího učinkování v shou Jana Krause!Po jejím tvrzení,že nemá ráda ženy,protože jsou krávy,tak nevím,nevím co tomu ostatní ženy řeknou!Také mne docela pobavilo její vyprávění o jejím odchodu z divadla a sehnáním dalšího zaměstnání-je vidět,že se jí nejedná o nic jiného než o PENÍZE-přesně podle přísloví"když neumím,tak učím"
    No,alespoň víme od koho se naši rádoby politici učí vystupování a řečnění na veřejnosti!! *11*
    • její vystoupení naprosto nechutné, zřejmě ví jak na hromadění prachů, ještě když ji v tom Magistrát podporuje ( a to jsou stálé proklamace o šetření, ze státního krev neteče). Darmošlapka!!!
    • O ženách se Jitka Sedláčková vyjadřuje tímto způsobem možná proto, že se s vámi už někdy setkala. Pokud se ocitla bez zaměstnání a někdo jí nabídl dobře placenou práci, tak ji samozřejmě ráda přijala,nechápu, co je na tom tak zavrženíhodného. Zřejmě si ji nevybrali náhodně, ale podle toho že možná něco umí. Tak nezáviďte.
      • Nezávidím a nikdy jsem se s ní nepotkala a ani jsem ji v nějakých známějších rolích neviděla,ale stačilo mně její vystoupení u J.Krause!
        Myslím,že ani jako herečka se moc neprosadila,hlavně jejím přístupem k herecké práci!
    • Text Vašeho příspěvku
      Vím, že paní Sedláčková občas hraje, moc si ji ale z rolí nepamatuji.
      Zato včera u Jana Krause bych ji hodnotila tak, jak hodnotila většinu žen. Její vystoupení tam považuji za tristní. :(
  • Udělejte si obrázek sami! - http://www.divadelni-noviny.cz/pristi-stanice-stop
  • PK je *12*
  • jitka sedláčková je super člověk a vynikající herečka,leč někteří pitomci to zatím nepochopili.....např.P.K. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit