testovaci text

Diskuse pro Osobnost Jitka Válková

Jitka Válková je studentkou Katolického gymnázia Třebíč a 20. 3. 2010 získala titul ,, Česká Miss 2010. '' Jitka měří 170 cm, váží 56 kg a její míry jsou 90/62/90. Studentka gymnázia z Náramče na Třebíčsku porazila ve finále soutěžě jedenáct soupeřek. Do soutěže vstupovala s číslem 1. Odnesla si tak hodnotné ceny a především titul, který je zároveň vstupenkou na soutěž Miss Universe. Sama se charakterizuje: ,, Jsem úplně normální dívka, která ze všeho nejvíc miluje zpěv. Jsem ...
« Novější 1 2 Starší »
(nové) . (anonym)
+1
ano také jsem jí fandila v české miss 2010 a také v prostřenu *14* *3*
13.4. (41 dnů)
podle mě nejhezčí česká modelka!Je dost podobná indce Ayswarie rai!(pardon neumím, to moc dobře napsat) *14*
31.3.2012
(nové) Katya (anonym)
Milá Jitko, dala jsi výhru z Prostřeno na pejsky a jsi naše velká hvězda! Moc děkuji za všechny opuštěné, týrané a zubožené pejsky, když jsem to slyšela, měla jsem slzy radosti v očích. Ty blbé výpady, že by to mělo jít na nemocné lidi - o lidi se má postarat stát. A kdyby lidi nebyli svině, nebyly by psí útulky! Děkuji za pejsky a přeji neskutečně mnoho a mnoho štěstí, jsi dobrá duše :o) Ajka
30.3.2012
(nové) 15hiok (anonym)
+1
moc krásná holka,jedna z nejhezčích co jsem viděla:) nevím jestli bude až tak inteligentní měla jsem nedávno tu čest a nemyslím si to ,ale to nic nemění na mém pozitivním náhledu na ni :)
16.1.2012
(nové) eva (anonym)
Myslím si, že Jitka Válková je spřízněna s rodinou Válkovou, která žila
v Lesonicích v době první republiky a protektorátu, ještě i v padesátých
letech. Válka byl sedlák a čestný a charakterní chlap. Nevím co se přesně událo, ale dověděla jsem se od své tety až dávno poté, že si
usekl ruku kvůli mé mamince. Důvody co se vůbec stalo nevím.
Eva
29.11.2011
(nové) Soraja (anonym)
Opravdu krásná dívka, oduševnělá, přirozená a inteligentní (kromě té nádherné postavy). Září z ní kouzlo a vábná energie,je magnet, a tím dokáže vždy upoutat a předběhnout ostatní adeptky. Hodně úspěchů, Jitko, a snaž se zůstat co nejdéle svá, nepropadni výstřelkům po kterých dychtí bulváry, neprodej svoje kouzlo za pofiderní vztahy, čím déle zůstaneš svá, tím déle budeš stále nádherná a krásná. Velice mně potěšilo, že jsem dnes 28.9.2011 objevila tak krásnou dívku. Salve Regina ! Soraja
28.9.2011
Ahoj jsem sexy fena jako ona.
17.8.2011

Má krásné oči

Po dlouhé době se opravdu stala miss krásná holka a to jen díky nám všem. Kdyby to bylo na porotě, dopadlo by to jinak, jak jsme se přesvědčili. Jitka má v sobě velký potonciál, kouzlo a je velmi fotogenická. Postava super a to proto, že není přerostlá. Je to prostě dívka jak má být a přeji jí velkou a dlouhou kariéru v roli modelky a hlavně fotomodelky.
20.5.2010
(nové) Barbara (anonym)
-2

Re: Má krásné oči

Kam jste dali oči? Tohle je ta nejhnusnější miss vůbec! Takových krásných českých slečen a vyberou takovou rozteklou ropuchu a říkají jak je krásná. Pracovat v bordelu, tak jí nedám ani k tyči na stip. Fuj.
9.7.2011

hezký

blog má Jituška
27.3.2010

Jitka

Koukala sem,fandila sem a posílala hlasy a to vše jen pro mou milovanou sestřičku Jitku :-)
Já,Luboš,Sárinka a Lubošek ti moc gratulujeme!!!
Máme tě moc rádi :-) *3* *14*
22.3.2010
« Novější 1 2 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA