Přejít na výpis diskuzí

Joss Whedon

OSOBNOST 17.7.2008 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joss je genius! Buffy the vampire slayer je nejlepší serial.Takhle dobrý efekty jako kouzla nebo proměna upíra na prach nejsou už ani v nových filmech.. Upíři ve stmívání? -> to už si fakt děláte srandu.. upíři co svítí na světle? to je vážně stupidní.
    Nejlepší upíři jsou v BTVS.To jsou praví upíři.Na slunci shoří,vypadají jako lidi jen když se naštvou nebo chtěji lovit přemění se jim obličej+zuby,zabíjí se jen kolíky do srdce,sluncem,ohněm nebo odseknutim hlavy.
    BTVS nic nechybí. Hodní záporáci(Angel,Spike..),speciální vztah(Tara+Willow),speciální díl(muzikál "Once more with feeling").. prostě úžasná práce.Díky Jossovi za to,že vytvořil Buffy the vampire slayer.
  • nevite prosim nekdo jestli se budou natacet dalsi dily serialu Buffy a Angel?
    • Nebudou.Buffy se už přes 9let nenatáčí.
  • ...

    jn ..........
    vetrelec
    buffy the vampire slayer
    angel
    dollhouse
    jako malej sem se dival na atlantidu toys story
    .........................atd ............... *3*
  • atsbts

    Seriály

    Joss dělá ze všech ty nejlepší seriály a filmy.Buffy je super o to horší když se někoho zeptám jestli znaj Buffy a řeknou ne, je to hrozný ,přitom Buffy je legenda.
    Angel další super seriál asi jsem ne něj závyslá a i na Dollhousu.A na konec Firefly vesmírná bitka a další super seriály. Jsou to ty nejjj seriály. *4* *5* *4* *14* *16*
    • Re: Seriály

      OK

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit