Přejít na výpis diskuzí

Karel Černoch

OSOBNOST 27.12.2007 
17 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baffy.4
    Moc prosím o radu.... jako malé jsme se sestrou měli na kazetě nahranou písničku od Karla černocha, ale prostě jí už asi 10 let nemůžeme nikde sehnat :/ byla o smutném království, kde král poslal šaška se džbánem do světa, aby přišel na to jak je rozveselit... šašek pak dojde do jiného království a oni mu poradí víno a vše se spraví :) už si to přesně nepamatuji, ale nějak takhle to bylo... moooc prosím o radu :)
  • Když slyším Karel Černoch, vždy si vzpomenu na jeden večer, kdy měl se svou skupinou vystupovat u nás v kulturním domě. Bylo to ještě před rokem 1989. Vyprodaný sál a za mnou přišla vyděšená pracovnice zařízení, že se skupině rozbilo auto s aparaturou a nedorazí, takže dorazil jen pan Černoch v osobním autě. Seděli s pracovnicí KZ v kanceláři a řešili, co dál. Navrhla jsem, že s referentkou vystoupíme a vysvětlíme situaci. Pan Černoch prohlásil, že tam půjde on, aby lidé viděli, že dorazil a že to není vymyšlené. Koncert se odložil.
    Problémem zůstala oprava auta. Podařilo se jim je nějak dostat do našeho města, ale to bylo všechno. Měli před sebou "sňůru". Zavolali jsme do největšího podniku a požádali je o pomoc. Odpoledne odjížděli na další "štaci" s zadarmo opraveným autem a my měli domluvený další termín. V té době se slavilo MDŽ a velké podniky se snažily vždycky na oslavu sehnat "NĚCO". Podnik, který opravil auto měl vystaráno. Jedna z nejžádanějšch kapel na MDŽ s jedním z nejžádanějších zpěváků se sama nabídla. A zdarma. Za to opravené auto.
  • Zpěvák s velkým Z, jeho krásný, čistý hlas mi moc chybí. A navíc se blíží páté výročí jeho smrti, NIKDY NEZAPOMENEME.
  • Nevite někdo jak se jmenuje písnička kterou zpíva Kerel Černoch s Petrem Lipou?
  • VRZ

    gališ gustá, kára hustá, byŤ neroh, sos jest rarý z rara.
  • prosim o pomoc....

    nevite jak se jmenuje pisnicka kde karel spiva o saskoj ktery hleda napoj pro smutnouz princeznu???
    • Re: prosim o pomoc....

      Nebylo by víc údajů? Kdy jste to slyšel/a, ....?
      • mame to nahrane na kazete....hrozne me mrzi, ze ji nemuzu nikde najit....je to o saskoj, kterej je vyslan pro lek proti smutku princezny...nakonec ji vyleci vinem...
    • Re: prosim o pomoc....

      Omlouvám se, odpověď patří k jinému dotazu.
    • Re: prosim o pomoc....

      Pro slečnu z Kampy.
  • Karel

    Odchází samí dobří umělci *9*
  • Poslední relikvie

    Zdravím všechny příznivce skvělého zpěváka Karla Černocha.Nevěděl byste někdo, kde by se daly sehnat písničky z filmu Poslední relikvie, které Karel Černoch nazpíval?
  • Neni mezi nami

    je to smutny ale az dneska sme zjistila ze neni mezi nami...
    • Re: Neni mezi nami

      Není mezi námi sice fizicky ale duševně ho pořád máme u sebe.Je pan mistr svého u mění ,záměrně píši svého, protože to co umněl KarelČernoch,a já před ním smekám poklekám a klaním se jeho umění,to zasluhuje tu největší úctu a uznání.Vytrpěl si dost ale zároveň ne zapomínal na svého věrného diváka či posluchače.Mám ho moc rád a stále jej budu nosit ve svém srdci.protože Karel Černoch se rodí jednou za sto let,a já se obávám že Takový už se asi snad ani nenarodí.Čest jeho věčné památce.Nenechme umřít i hity Karlovy tak jak se to zpívá v té písníče české protožejinak nás postihne i onen závěr té slavné české písničky.Ať žije česká písníčka a spolu s ní i její interpreti a také i KAREL ČERNOCH.
      • paxik

        Re: Re: Neni mezi nami

        pane Mirku - plně s Vámi souhlasím; přesto se domnívám, že s Vaší gramatikou netrpím jenom já, ale i Karel na nebesích ... *4*
  • Čertovka

    Zdravím příznivce Karla Černocha a prosím o název jeho písně ve které se zpívá ... a Čertovka jak laguna líná, Tě z dálky zdraví asi Tě zve, pluj Benátkami mia bambína v bárce své.... Znáte-li název písně, nebo máte mp3, budu potěšen, když se mi ozvete. Děkuji.
    • Re: Čertovka

      Já to také nevím, ale pamatuji si jiný kousek textu."...na hladině slunce se houpá, ..., netoč se zády Ty hloupá, to slunce v tváři jen lichotí ti."
      Také bych se velmi ráda k této nahrávce dostala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit