Diskuse pro
Osobnost
Karel Jaromír Erben
Český básník, prozaik, jazykovědec, historik, folklorista, sběratel lidové tvorby – tím vším byl Karel Jaromír Erben , narozený 7.11.1811 v Miletíně v rodině s řemeslnickou a písmáckou tradicí. Po vystudování gymnázia v Hradci Králové studoval právnickou fakultu v Praze. Na studie si vydělával výukou hudby.
Při studiu filozofie a práva se seznámil s Františkem Palackým, se kterým pak spolupracoval do konce života. Palacký mu sehnal místo archiváře města Prahy, které mu zajistilo alespoň nějakou ...
Kokos az neco dokazete tak mu klido nadavejte ale kdyz ste nuly tak se do nej neserte
3.4. (43 dnů)
ti idioti co o Erbenovi říkají, že to byl Gay apd.. Jste ubožáci !! Je to náš jeden z nejznámějších básníku a místo toho abyste byly rádi, že naši českou literaturu trochu pozvedl mu jenom nadáváte ?? !!! *16* Je mi vás líto !! Kam ten svět spěje když takovíhle cucáci rozhodují o tom jaký asi byl a pomlouvají jenom proto, že se o něm ví a o nich se nikdy nikdo nedozví až zemřete zachvíli o vás nikdo ani nevzdechne !!!
16.1.2012
měli by jste se stydět co tu píšete, byl to velmi významný český (básník, atd.) *16*
30.12.2011
(nové)
mental (anonym)
-1
Víš i kdyby byl gay co s tím uděláš?Byl to jeden z největších čechů takže komu záleží na tom jestli byl GAY? ;)
12.4. (35 dnů)
(nové)
--------------- (anonym)
+2
................
Erben byl skvělý básník *3* *14*
25.3.2011
(nové)
Soňa (anonym)
+204
Erben
Tož byl to dobry synek =D *3*
23.3.2011
(nové)
Petr Kocfelda (anonym)
-3
Ostuda
Proboha!Takové nesmysly!Někdo by s tím měl něco udělat a co nejdřív.Některý příspěvky,co tu jsou úplný bludy.Admine,smaž úplně všechny kraviny,co tu kdo napsal a můžeš je vymazat i v celích osobnostech.cz!!!Je to opravdu šok!!!
12.2.2011
(nové)
Petr Kocfelda (anonym)
-3
Nesmysly
Proboha smažte všechny ty nesmysly,co se tu nacházejí!!!
9.2.2011
??
Super zajímavé *3* *3*
5.2.2011
(nové)
Petr Kocfelda (anonym)
-1
Vítr-básen
Zčechral mi vlasy vítr,
Pomalu začal vát,
Na sobě měl jsem svetr,
Doma zapmněl jsem kabát.