Přejít na výpis diskuzí

Karel Saudek

OSOBNOST 5.4.2009 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Karle vše nejlepší k narozeninám a film fotograf je velmi pěkný i tématy děje holokaust ,takže nasilí abrutalitu by neměli lid šířit ,at už je někdo tlustý,nebo tenký.
    Mně vadí herec hlavní role filmu Roden,který si shrábne uspěch za Saudkovi utrpení a co prožíval za dramata za období tolika desetiletí.
    Film je šílená manije a zastíní i vaši rod Saudků.
    Roden hrál vždy takové nejbrutálnější zmetky,gaunery,fašisty,což mně k roli o Saudcích vůbec nepasuje.
    Všechny herečky byly skvělé a nelze žádné vyčítat žeby chtěly Jana Saudka zneužít pro svůj prospěch,neb ženský pud mět dítě je neovladatelný jako láska ,takže tak si myslím,že všechny herečky byly skvělou ukázkou jak jsou ženy laskavé ,milující,podajné a ochotné pomáhat i v domáctnosti,když vědí že máte slušný finanční příjem .
    Jen Američanka pomohla,když seocitl ve vlně bídy režimu absolutismu komunismu i kapitalismu,vždy ho výtahly z bídy Američanky penězi,neb Iva Zelníčková ta má jen drobné z miliard a ty mu pomohly
    Pane Karle tedy vše nejlepší k narozeninám Italské víno z sopečného uzemí z Peny ,nebo Navara z SVatojakubské cesty tam makají poctivě s motykami okopávají révu keřů bez chemických postřiků strany Ano.
    Moravské víno Svatý Urban potom by jste měl hlavu jak biskupskou čepici a hůl by jste potřeboval k opírání se po koštovačce.
  • Dobrý den, pane Saudek čerstvě jsem shlédl film Fotograf, jsem v šoku....naprosto uvěřitelný příběh....doufám že tý rezavý podržtašce v Hlubočepích kde má postavený ten nejhnusnější barák v ulici Pod hřbitovem někdo nakope tu kostnatou p-del. Netalentovaná zlodějská pijavice, kterou sežere peklo. . jasně že chtěla podávat žalobu, když se v tom filmu poznala, Vošklivá, nevýrazná, nezajímavá, nevtipná, netalentovaná, prostě paskvil bez koulí. Jako chlap na ní nevidim nic ženského natož přitažlivého....rezavý h-vno co ani pořádně neumí smrdět. Zdar a sílu a hodně zdraví Vám pane Saudek. Fakt jsem v šoku...
  • janakorek
    Jsi svoboden ať si kde jsi. Bohém, moje krevní skupina, většina z lidí okolo mně jsou po......s..........r......a..............n.........i strachy něco udělat, a to chtějí žít v demokracii. Můj táta pro tebe a tvého bratra dělal několik zakázek, vypadalo to moc zajímavě ve zrodu. No stojí za to žít .................co víc říct.............. Mám depresi s toho že se tímto vracíme o 30 roku zpět. Lidi umí jen nadávat, až když je pozdě. Tvá díla jsou mi inspirací a tvůj postoj k životu. S úctou obyčejný člověk,z bolavou duší díky dnešní době a lhostejnosti *3* *3* *3*
  • A teď si představte , že existuje komix Tajemství Doris Waughové ze 70 let
    a nikdo jej neschání.
  • vše nej !!

    K narozeninám !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit