Přejít na výpis diskuzí

Kateřina Langerová

OSOBNOST 31.12.2006 
73 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přeji krásné a veselé Velikonoce. MK
  • Kateřino, krásné poklidné Vánoce a šťastný Nový rok Vám, Vašemu příteli, rodině a kamarádům přeje MK.
  • Slečna Langerová, všetko dobré a veľa šťastia a úspechov v osobnom aj profesnom živote Vám k vašim 28 narodeninám praje MK.
  • Kateřino,
    vše nejlepší k narozeninám! fanda Jiří *14* *14* *14*
  • nika1991
    *14* *14* *14* *14*
    • NA ČÍSLO ÚČTU KAM JSEM POSLAL PENÍZE(390.00KČ) MÁ PROBLÉM SE ZÁKONEM.
      PODAL JSEM NA VÁS PODMĚT K TRESTNÍMU STÍHÁNÍ ZA ÚMYSLNÉ OBOHACOVÁNÍ A PODVOD.SVOBODA J.
      ---------- Původní zpráva ----------
      Od: Jiři Svoboda
      Datum: 27. 5. 2013
      Předmět: Re: Fw: Re: Fw: Re: Fw: Re: Fw: Re: Fw: Re: Fw: Bazos.cz - odpoved na inzerat 23466063 - Kabelovy modem UPC Cisco EPC2425, Wifi router
  • kosa.michal.1962
    Katka, veľmi nedúfam, že by si to mohla urobiť, ale keď by si mi dala svoju dôveru a vybrala si si ma, prisahám Ti, že ju nikdy nezneužijem, a nikdy Ťa nesklamem. Źiadny ćlovek nie je všemocný, nemusí sa mi vždy všetko podariť tak, ako by som chcel, ale vždy urobím všetko, co bude v mojich silách, aby si také rozhodnutie, ak by si ho urobila, nikdy neoľutovala, a vždy bola so mnou šťastná. Môžeš toto, čo som napísal, považovať aj za môj verejný prísľub Tebe osobne. Veľmi dúfam, že si prečítaš tieto riadky, a ak by si predsa len raz ešte aspoň trošku zauvažovala i o mne, tak že aj toto vezmeš do úvahy, a možno mi to pripočítaš k dobru. A ak ak ťa moje riadky iritujú a nechceš ich tu, tak pre tento prípad sem už nikdy viac nič nenapíšem. To ti sľubujem tiež.
    • Milý pane Koša,
      to jak jste na paní Katce zavislí už hraničí s psychickími problémy, je to už opravdu strašné. To vaše psaní už není jenom nějaký komentík kterej máte u oblíbené osobnosti, ale už doslova pronásledujete paní Katku Langerovou. Myslím, že kdybych tu ještě několikrát zahlédla několik vašich románů, které píšete paní Katce už budete nahlášeni.

      Hezký den
  • kosa.michal.1962
    Smazáno autorem.
  • Upozorňujeme uživatele kosa.michal.1962, aby přestal sledovat zmíněnou Kateřinu Langerovou, neboť to může být vnímáno jako pronásledování a omezování osobní svobody a se může jevit jako trestný čin a sankcializován, dle občanského zákoníka ČR.

    S pozdravem,
    Admin
    • kosa.michal.1962
      Vážený autore tadytoho, s prominutím, když Vy jste zdejším "adminem", tak to já jsem zase králem Šalamounem. S pozdravem a v "úctě", Váš Michal Koša.
      • Zamyslete se nad svým chováním a uvědomte si, že Vaše chování zcela odporuje mravním základům dospělého člověka a připomíná chování malého batolete, které stále touží po své matce. Možná máte nějaké citové problémy, když jste v dětství utrpěl nějakou citovou ztrátu, ale opravdu to nikoho nezajímá.

        Spolehněte se, že pokud Vaše pronásledování bude nadále pokračovat, nezůstane to jen u psaní na tomto webu.
        • kosa.michal.1962
          Smazáno autorem.
          • kosa.michal.1962
            Doplňuji: Ze tvé poslední reakce (kam jsi šoupl a kam ne ty mínusy) vidím, že je jasné kdo je kdo, a žes pochopil. Nejsem pomstychtivý hajzlík, abych ti škodil když nemusím. Jen to už na mne nikdy nikde nezkoušej. Měj se, a hezký den.
            • Panebože co ty jsi za ubožáčka?? Jako docela mě pobavily tvé komenty a nejen mě kolují totiž po netu jako vtípky... Na druhou stranu je to ale docela smutný musíš mít asi vážný psychický problém, kterýho už se asi v životě nezbavíš, ale každopádně bys to mohl zkusit... Stačí třeba takhle zajít za takovým doktorem říká se mu psychiatr a ten by ti mohl pomoc nebo taková pěkná budova, kam se takový jako ty zavíraj, je v Bohnicích...Hochu, ale docela námahu si dáváš s tim co píšeš, to by jeden ani neřekl jakej ty si romanopisec. Jinak dobré srdce rvoucí pohádky. Klobouk dolu... Sem zvědav, co chytrého sem napíšeš nebo někam jinam napíšeš. Něco zaperli budu se těšit... *14* *14* *14*
        • kosa.michal.1962
          Smazáno autorem.
        • kosa.michal.1962
          Smazáno autorem.
        • kosa.michal.1962
          Ještě bych ti měl dopsat toto. Svými tehdejšími "zoufalými" maily s "prosbou o pomoc" ve jménu osoby, se kterou tvá "varování" pro mne souvisejí, jsi mne tehdy coby člověka disponujícího na rozdíl od tebe alespoň standardní mírou empatie přiměl obrátit se na jisté lidi, a následně ve snaze pomoci zcela zbytečně odjet do Prahy, odkud jsem své matce, osobě zcela bezvládné, po dvou těžkých infarktech a několika "mrtvičkách" přivezl hezký "dárek" v podobě mimořádně těžkého infekčního zápalu plic, který jen s notnou dávkou štěstí přežila. Když jsem jej u sebe jako u prvního se symptomy ze začátku mylně považoval za začínající lehčí virózu, a později, až nastoupily horečky a úporná dušnost, a stejné symptomy se projevily i u ní a u otce, už bylo pozdě. Tak mne radši moc neprovokuj, protože věc ještě není promlčená, a může se stát, že prvním, kdo tady podnikne nějaké právní kroky, budu já, nikoliv Ty. Něco už by se tam určitě našlo. Mám uloženou celou naší tehdejší mail korespondenci, korespondenci s majitelkou pensionu, kde jsem bydlel, ohledně možného rizika výskytu zmíněné infekce v jejím zařízení, a matčinu i mou zdravotní dokumentaci z té doby. Vše jsem schopen prokázat a doložit. A pokud jde o internet, na anonymitu bych být tebou moc nespoléhal, v případě nutnosti si skutečnou identitu kohokoliv příslušné úřady umí zjistit velice snadno. Jak mou, tak i tvou. Pane "Admine" anonyme. Takže, když si skutečně přeješ "válku", můžeš ji mít. To je taky jediný pro tebe dostupný způsob, jak můžeš dál pokračovat, když bys chtěl, protože s další mou reakcí na tomto fóru už nepočítej.
        • kosa.michal.1962
          Abych byl upřímný, byl jsem docela zvědavý, jak zareaguješ, a jestli se můj první dojem potvrdí. Stalo se. Potrefená husa se ozvala. Ty kluku budeš ta samá osoba, co mi mimo jiné kdysi v mailu coby "ironii" napsala i toto:,,Za to, že tě žádala o pomoc dostala samozřejmě nakládačku. Tohle si nemůže dovolovat. Ještě ji připravím nějaké překvápko na sobotu, aby si to užila, pozval jsem nějaké kámoše." A když jsem si na oplátku pak vystřelil zase já z tebe, skončil jsi takto, dost neslavně, viď:,, ....... že to byla všechno jen sranda. Copak to nechápeš?????????" Já za tvou, nejspíše oprávněnou nedůvěru v sebe sama nemohu, tak si jdi léčit své osobní komplexy méněcennosti na někom jiném. Takže tím "batoletem" tady bude někdo jiný. Tímto tuto naši vzájemnou komunikaci končím.
  • kosa.michal.1962
    Smazáno autorem.
  • nika1979
    *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit