Přejít na výpis diskuzí

Leslie Hornby

OSOBNOST 31.12.2006 
21 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od kud pochází autor tohoto článku a proč si nesežene korektora, když má takový problém s českým pravopisem?! Vždyť je to hrůza.
  • Vše nej!
  • "Twiggy" a Tyra Banks, to jsou mé dvě nejoblíbenější topmodelky :)
    "Twiggy" byla na 60 léta moc krásná. Měla něco do sebe, to co fotila, to bylo nadání a u mě sklízí velký obdiv! *14* Strašně se mi líbí móda 60-70 let. Ráda koukám na fotky této doby a patří mezi ně i "Twiggy" :)
    No a, že jí bylo jen 15 let... Když tu šanci měla, tak jí prostě využila..!
    Někteří jí odsuzujete pro její hubenost, nebo pro její tehdy "mladý věk".. ale u mě bude tato slečna navždy velkou ikonou! *14*
  • Mě spíš šokují..hrubé chyby a celkově gramatika článku *3*
  • ...

    Pro mě je královna přehlídkových mol.Ve svý době byla krásná.A pořád je.Ty její dětský oči,příliš velký na to,aby jste si jich mohli nevšimnout.Ano,možná bylo trochu moc hubená,jenže tenkrát to prostě bylo potřeba když jste se chtěli uchytit coby modelka.Nikdo nechtěl šít na ''tlustý''.A Twiggy rozhodně věděla jak na to.Předčila všechny modelky,hvězdy,zpěvačky..už tím jak strašně mladá byla.A tou svou zkurvenou krásou,kterou jí všechny závidíme.Pro mě vyhrála.Navždycky!
    God bless Leslie Hornby!
  • OMG

    O můj bože vždyt jí bylo 15!!!Né každá 15tiletá holka už má tvary jako 20tiletá....A že vypadala jako kluk...to je to jedinečné,čím se lišila.Není vůbec vychrtlá...jen je prostě hubená....Vy co jí nadáváte jste podle mě tlustý prasata,co jí jen závidíte,že je takhe hubená.No jo...hubená holka=anorektička..takový lidi vyloženě miluju...Má zvláštní obličej....má nadherné fotky...umělecké,obdivuju jí,že šla proti proudu,je naprosto dokonalá a krásná...jako starší panní se mi už moc nelíbí,vypada sice mladě,ale tak nějak uměle,ale bůh ví,jak budem vypadat my!...A vy co nadávate na hubený holky,zamyslete se jestli něco děláte pro to,aby jste byli hubení...nepřežírate se náhodou?Nesedíte pořád u kompu??A nepíšete do diskuzích,jak je nechutný,že je nějaká holka hubená??Zamyslete se!!!
  • lilonely

    .

    Vše nej k narozeninám, krásná Twiggy *3*
  • novalee

    Oči

    Panejo, ty oči má vážně dokonalé *4*
  • Nejlepší

    Úžasná
  • Krása 60 let

    Určitě měla něco do sebe, ale bylo jí teprve 15 let a tak se s ní ostatní modelky nemohly srovnávat a když chtěly, tak přišla anorexie atd.Její ještě dětské tělo a pohled bylo něco nového a proto tolik zaujala. Ale bez tun makeupu by tehdejší krásky nebyly tak dokonalé...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit