Přejít na výpis diskuzí

Libor Rouček

OSOBNOST 20.3.2014 
5 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes jsem četla Váš příspěvek k znásilnění Polky v Itálii, Chybí Vám pokora a úcta k lidem, jinak by jste se tvářil, kdyby se jednalo o Vaši rodinu, Váš názor je hnus od člověka, který má se brát o hodnoty obyčejných lidí.Jste povýšen nad obyčejné lidi a takový lidé nemají mít možnost za nás Čechy vyjadřovat takové názory.čtyři černoší ji znásilnili opakovaně, pak ji chtěli utopit to je pro Vás málo a vy jste to zbagatelizoval a napsal jak by se nic nestalo. Jste jeden velký zaprodanec EU a stydím se, že reprezentuje nás slušné
    občany.
  • Chudáku jeden, ty potřebuješ nakopat do zadku a hnát svinským trapem pryč z naší republiky. A takový bohužel nejsi v ČSSD sám. Stále se potvrzuje, že ryba smrdí od hlavy. Tak už zalez a raději choď kanálama.
  • Rěšení války v Sýrii.

    Pod podmínkou ukončení bojů a spokojením se s dosud kontrolovaným územím zrušit vlastní vojenské vměšování, diplomaticky uznat nově vzniklé státy a poskytnout jim výraznou pomoc k obnově zničených území. Financovat prostřednictvím snížení nebo zrušení dotací uvnitř EU, stejně jsou chybné. Rusko ať si platí svého chráněnce. Pokud by nějaká bojující skupina byla tak šílená, že by nesouhlasila s mírem za těchto podmínek, její zničení by bylo potom oprávněné.

    Že je o utopie, nikdo to nepodpoří ? Mimořádně tíživá situace si vyžaduje mimořádné řešení. (Koloniální země mají těžkou odpovědnost.)
    Rychlé jednání, denně jsou další oběti.

    Navržením tohoto řešení lépe vyjádříme svoji solidaritu než podporou jalových řečí.
  • Roučku,mluvčí prezidenta má pravdu.Sobotka je hlasná trouba médií.Tak za co má být vyhozen,za pravdu co říká.Sobotka lze jak tiskne,ubožák..
  • Kdo hlasoval pro takového idiota jako je Rouček nepochopím.Co udělal Rouček v EU pro českou republiku nic.Jen si nabalil kapsy penězi z parlamentu.Neužitečný blbec. *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit