Přejít na výpis diskuzí

Lindsey Way

OSOBNOST 12.10.2007 
25 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oh gosh, miluju jí. můj crush number one
  • já se o ní dozvěděla úplně naopak než vy ostatní xD nejdřív se mi doneslo o tom jejím mostu s kytarou, řikám si že to musí bejt celkem makačka. Držela sem v ruce elektriku a nechápu jak to může někdo nosit třeba dýl jak hodinu a ještě na to hrát a pak ještě vyvádět "psí kusy" takže si takto v podstatě získala můj obdiv, tak sem pátrala, dopátrala sem se MSI začala je poslouchat páč je to (alespoň pro mě) ta nejoriginálnější a nejšílenější banda :D toho že je s Gerardem jsem se dopátrala až později (přesto že sem MCR poslouchala už dobu před MSI)a koukala jsem doslova s otevřenou pusou :D nic méně jim to opravdu přeju :)
  • Když jsem ji uviděla poprvý, tak mi přišla hrozně nesympatická, ale teď ji považuju za nejkrásnější ženu světa =) ano, přiznávám, že má většinu fanoušků díky Geemu, ale taky si je zasloužila... její krása, talent a také jak je hodná k fanouškům. Je prostě nejlepší baskytaristka, manželka a matka na světě! Chtěla bych být její dcerou =)
  • OopsGee
    Já opravdu nechápu, jak ji někdo může nenávidět kvůli Geemu. Ano, taky ho zbožňuju, ale vždyť jim to spolu tak sluší =) A ona je úžasná a krásná.
  • mcr-lena

    no děs

    Lyn-Z?...beru jí jen jako ženu Gerarda,ale nic víc neznamená ani ve svém vlastním životě.Nikdo jí neznal nebo alespoň jen málo lidí,než se proslavila právě díky němu....podle mě je to člověk bez inteligence,talentu a krásy..omlouvám se,že to musím říct a nechci tím vyvolat vlnu nenávisti...ale Lyn prostě jen kopíruje svého muže..
    • Re: no děs

      Hele brzdi, ano?! Lindsey je úžasná žena. Říkáš tyto věci PRÁVĚ proto, že je to Gerardova žena... Měl/a byses naučit respektovat i ten JEHO vlastní život. To on se rozhodl si ji vzít a mít s ní dítě, a je šťasný. To je hlavní. Řekni mi, čím ho DO PRDELE kopíruje. Tím, že si ho vzala? Promiň? Co se ti jebe v hlavě, s prominutím? Je DOSTATEČNĚ inteligentní na to, aby jí nevadily názory takových lidí, jako jsi ty. Jsem si jistá, že si je plně vědoma toho, že jí holky kvůli tomu nesnáší. Talent má DOST velkej, to si kurva piš... Viděl/a jsi někdy HUSH? Viděla ji hrát na pódiu? Umíš se sehnout S BASOU V RUCE tak jako ona? Silně pochybuju, dámo/pane. A krása je sama o sobě pomíjivá, tak jako ta tvá, milánku, ať už existuje nebo ne. Je to jen otázka pohledu.
      Tak moc nepičuj a vypal.
  • michala554

    Lyn-Z

    já jí měla ráda jen co jsem ji viděla s Geardem-takový wau...Opravdu krásná a milá..no prostě mě potěšilo,že si nevybral nějakou slepici blonďatou (nic prti blondýnám,ale barbínky bývají blond,tak to mám tak spojený...),která nic neumí... Prostě jsem z nich šťastná a abych byla upřímná-kdyby s ní nechodil nepoznala bych MSI a to by mi bylo líto... :) čili-Ať žije! :)
    • iwa-mcr

      Re: Lyn-Z

      Velikej souhlas *4*
  • i-lowe-music

    ..

    Všechna negativa beru zpět :D LynZ je úžasná!!!!!!!!!! hrát na bassku sem jí ještě neviděla ale určitě si od MSI něco poslechnu :) důvod?na fb(jak jinak že :D:D)si píšu s jednou z LynZ a je fakt úžasná :P :)
  • i-lowe-music

    ..

    Má dobrej styl a krásnou pusu :D ale fakt jí nesnášim..Ano,kuli Geemu jak vám může dojít..Každá holka by byla ráda na jejím místě a ne že ne..Nikdy jí asi nepřestanu nesnášet,ale každej má rád něco jinýho..
  • lenii

    Lyn-Z

    Lindsey je ta nejlepší basistka,manželka,žena na světě *14* *14* *14* Obdivuji ji *14* *14*
  • rpattz

    jj souhlas

    jaj..je to pravda...jak říkala Gregorka001 pač mi taky strašně vadila, připadla mi strašně hnusná a nemohla sem pochopit jak takhle někdo může žít ale teď se mi hafo moc líbí...teda na Frankieho a Jam nemá ae je to už i tak...prostě se mi líbí...její styl, její vlasy, její líčení, pstě celá ona no *1* . Před týdnem sem shlížela klip od Mindless self indulgence - shut up! ale moc nadějí sem do toho nevkládala ale když sem to slyšela nemohla sem se od toho odtrhnout..pořád ta stejná melodi...nanana...shut up!! líbí moc...lyn je taky moc úžasná a doufám že Banditka bude mít něco po Geeovi a něco po Lyn...myslím zpěv po Geeovi a styl po Lyn *14* *14* *14* *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit