Přejít na výpis diskuzí

Marek Singer

OSOBNOST 6.4.2014 
2 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane Singer,
    opravdu mi bylo na zvracení, když jsem na obrazovce viděl propagování nového pořadu TV Prima, nazvaného TGM, u sochy prezidenta Masaryka.
    Je to nejen vrchol nevkusu, ale vypovídá to i o inteligenční úrovni těch dvou komiků, kteří budou pořad realizovat.
    Prosím, zamyslete se nad tím. Očekávám veřejnou omluvu a možná i zrušení pořadu. Urazili jste tu část českého národa, která dosud nezdivočela prázdným euroobčanstvím či světoobčansvím a váží si hodnot, z nichž znovu povstal český národ po 300 letech faktické poroby.
    S pozdravem
    Stanislav Schorm
  • Pán generálny riaditeľ, chcem vám napísať, že to, čo stvára Obzinová vo VIP správach, už je vrchol. To neustále menenie moderátorov, ich výber, prítomnosť hosťa, spájanie moderátorov, a s každým novým sa pretláča na obrazovku práve neodborník Gottová, to už je príliš. Najhoršia je "lajkujúca moderátorka", za ňou hneď Ivana Gottová. Je strčená, s prepáčením, v každej ri.., pritom je to neprofesionál jak vyšitý! Nebyť jej priezviska, sotva by tam zavadzala. Na Něrgešovú nemá ani jeden moderátor. Počítam, že práve tá dostane padáka, keďže o tom rozhoduje Obzinová. Zato Gottovú strčíte ešte aj na odovzdávanie cien Gottovi. Načo sa tam nacpala? Kľudne to ten šéf mohol odovzdať sám. Človek dnes zapne VIP a div sa svete, všade Gottová, aká bola úžasná, aké úžasné šaty mala a že má šperky za pol milióna nezabudla poznamenať... Kde by bola, nebyť jej priezviska? To jej ale odbornosť nepridá. Gottová je tá, ktorá robí najviac kiksov a má najviac prebreptov. Nedá sa na to už pozerať. Takže s VIP končím. Ak toto nevidíte, tak ste slepý. Alebo papouškujete pred Gottom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit