Přejít na výpis diskuzí

Marian Jurečka

OSOBNOST 18.3.2014 
9 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Jurečko, to jste se zase včera vyznamenal, když jste prezidenta kritizoval za to, že pana Keblúška požádal, aby si upravil mikrofon, protože zní jako mutant(chápáno mutující chlapec) a není ho slyšet-rozumět.
    Pan moderátor si to upravil a pokračovalo se v pohodě.
    Pořád ty otřepané fráze o rozdělování,o to se stále snažíte Vy a Vám podobní,
    aniž jste někdy dali návod, jak si sbližování představujete.
    Vzpomínám, jak jste před pěti lety přišel za prezidentem a s přitroublým výrazem jste mu předával dar - zabijačkové produkty z vaší farmy. Když jste pro náš národ nic pozitivního neudělal, tak alespoň neškoďte a neblafujte.
  • Jurečko jsi ten nej skur venější s ku r vy syn na světě. Hnuse prolhaný, zdechni ku n do. *16*
  • Kompenzace pro zemědělce k vůli neúrodě způsobené suchem?To by jste měl také hlavně zařídit, aby mohli naši zemědělci prodávat své produkty,a nedovolit vozit k nám kdejaký bordel.
  • Co to Jurečka kecá, že Babiš rozkládal tuto vládu 3,5 roku. Tuto vládu tady rozložil pouze a jenom Sobotka, který už dále nesunesl, že Babiš je podle průzkumů trvale nejoblíbenější politik a strana ANO, pak má od voličů stále nejvyšší podporu.
  • Tak kluk to chce ve vládě zabalit.Kolik těch ministrů od převratu v jednotlivých resortech už bylo,a nikdo nic pořádného neudělal,jen bordel.Kromě Babiše,zavedením EET si znepřátelil ve vládě hromadu lidí.Proč?Snad by jim mělo jít o peníze které jdou státu ne?Jestli ne tak ať mě zařídí třeba Kalousek abych daň neplatil.
  • Jurečka Ty vypasenej čuníku je vydět že si to tam užíváš vem si Toho Tvího chráněnce Hernana a běžte už do ha---zlu,mršili jste to pod
    lumpem Kalouskem a pokračujete v tom pořád stejně Vem si krucifix a
    táhni s celou KDU-ČSL,máte hroší kůži.
  • Tak vidíš Jurečko,a máš po vyletě do Číny.Pěkně si sedni s Hermanem a popovídejte si černoprdelnici a příberte Vlka a dalajjamu.Odporní a zrádni lidovci... *1* *1* *1*
  • Jak vidím to vypasené prase Jurečku je mi špatně.A to má 35 let.Odporný lidovecký černoprdelník.A´t jdou s Hermanen do háje a vezmou sebou dalajlamu odporní pambičkaři a prospěcháři... *11* *11* *11*
  • Si Slovák jak Babiš jste banda hajzlů.

    Brachtl Antonín

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit