Přejít na výpis diskuzí

Matěj Stropnický

OSOBNOST 16.10.2007 
1493 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Text Vašeho příspěvku Božínku, ale to je nepříjemné. Ani ty 4% nejsou.
  • Každý má právo mít vlastní názor. Je mi vás líto. Zařadil jste se na úroveň p.Bursíka, Kalouska, Zaorálka. Těm lidem nevěřím ať říkají cokoliv. Reaguji na vaše prohlášení, že nebýt vašeho táty, mělo by hnutí ANO o 10% méně hlasů. Nebýt vašeho otce, tak byste se v politice nechytil. Vaše jablíčko se zakutálelo hodně daleko od svého stromu. Zkuste o tom přemýšlet a nebýt jako poslanec Benda, vraťte se k filmu.
  • Kéž by se vrátil k filmu, v Máji se mi moc líbil. *4*
  • Rád bych řekl M.Stropnickému, že komentuje v článku, že Babišovi potraviny se nenechají jíst, ale ať si uvědomuje jak dlouho platí potravinářské normy , které byly schváleny sněmovnou a to bylo v době, když již byl politikem. Dříve na toto nic neřekl. Také mám na tyto normy výhrady, ale ať si uvědomí , že jej také schvaloval. Dříve drže h...u a nic mu nevadilo. Dnes se spojil s chuntou proti Babišovi /viz.Slonková, Mag.r Kalousek. a.j./ a dnes jim vadí vše, kde je napsáno p.Babiš nebo Agrofert. Vy jste zatím pro republiky nic neudělal, jenom kvákáte co Vám druhý předhodí. Rád bych věděl jak jste udělal novinařinu, když jako dítě jste nic neznal. Řekněte lidem, co jste pro naši republiky do dnešního dne udělal. Schováváte se za SZ, se kterými jsem měl velké neblahé zkušenosti před ix lety a nerad bych již komentoval ohledně jejich nabídek, a na která jsem nemohl přistoupil, jelikož jsem na ně neměl finance. Po té jsem podnikání ukončil.
  • Nuž,pane Stropnický,asi takto:
    V dobách,kdy jste - obrazně řečeno- tahal kačera na špagátě po ulici,jsem coby aktivní člen organizace "TIS",posléze pak "hnutí Brontosaurus" vysazoval lesy,čistil řeky,pomáhal budovat malé/opravdu malé!/ vodní a větrné elektrárny,kopal podchody pro ohrožené druhy žab,podílel se na opravách hradu Zvířetice + provozoval spoustu jiných,podle mě užitečných aktivit,co se ochrany přírody a tvorby/obnovy/ rázu krajiny týče. Jen tak,pro dobrý pocit,že to tahle země potřebuje. Po převratu jsem začal koketovat s myšlenkou být aktivní coby řadový člen ve straně Zelených.
    Zaplaťbůh se tehdy v této straně začal aktivně projevovat/a úspěšně prosazovat/ jeden můj bývalý kamarád,dnes jen známý- jistý Martin T. Moc dobře si na něj vzpomínám. Jak se choval,když se měla vzít do ruky sekera či krumpáč... Nebo jít vylepovat letáky... Zkrátka:keců plnou hubu - pardon,ústa - ale práce žádná. Hodně,opravdu hodně mi ho připomínáte:snaha se zviditelnit,nesmyslné projekty,něco silně zavánějící "ekoterorismem" a hlavně bezbřehý diletantismus.
    Jste- podle mého- pro "Zelené" ještě horší,než jistý pan Bursík,či nechvalně známá "Katuška-biomasa"...
    Buďte alespoň trochu upřímný a ve své honbě a touze po moci nechte matičku přírodu a potažmo ekologii na pokoji.
    A to raději vynechám ono pověstné "sociální inženýrství".
    Obávám se,že s lidmi vašeho typu bude strana Zelených potažmo příroda a lidé dostávat setsakramentsky "na prdel"...
    Uvítal bych,kdyby jste se konkrétně vy /a lidé vám podobní/ urychleně odebral v ona místa výše uvedená...
    V neúctě V. Vik, občan,tramp,vodák,ochranář.
  • Tak jsem si dnes přečetl v Euro 7 rozhovor s panem Matějem Stropnickým a velice mne zaujala odpověď na otázku " Už máte vymyšlené nějaké volební téma?" Pan "Zelený" nezklamal - je to pravděpodobně největší expert na ceny elektřiny. Bohužel neví o čem mluví a velice mi připomíná pana Bursíka, jehož zásluhou platíme a budeme platit na zelenou energii desítky miliard ročně. Vážení,jen tací politici včele s předsedkyní ERÚ Vás domácnosti ženou do pasti a za 3-4 roky se budeme divit jak běžné domácnosti budou doplácet v tarifu za kWh na výrobu elektřiny z FVE na střechách. Bohatí se budou smát chudým !?
  • Pokud budou po revoluci otevřeny uranové doly,tak by mohl být z Matěje dobrý kopáč uranu pro Temelín.
  • Politiky moc neposlouchám ani nečtu jejich bláboly ale Váš příspěvek mě hodně naštval.Je mi 74 let,nikdy jsem se nikam dříve nedostala,teˇˇd když jsem v důchodu a našetřila jsem nějaké peníze a jsou dostupné zájezdy a mohu každý rok letět k moři abych zbytek roku nemarodila,tak podle Vašeho názoru bych měla sedět doma na zadku a nikam nelítat.Omlouvá Vás Vaše mládí,nevíte nic o životě.Proto že si mohu dovolit někam do tepla letět ušetřím peníze našemu zdravotnictví.Nemarodím!Začněte s tou ekologii někde jinde.Hlavně u politiků.Ti lítají pořád a po celém světe.Poslouchejte názory taky obyčejných a hlavně starších lidí.Myslím že jste si dost uškodil!
  • Všechno nejlepší k dnešním narozeninám!! *14* *14* *4* *4*
  • Máj je strašně krásná báseň! I ten film:) akorát byl nejhorší konec:/ koukali jsme na to na gymplu a skoro každá holka měla v očích slzy:/ dokonce skoro i p. učitelka:/ Je to dost silný příběh! Nejvíc mě ovšem neštvala Jarmila, jak si zahrávala s Vilémem, já bych teda samozřejmě dala přednost tomu nejkrásnějšímu, nejdokonalejšímu Vilémovi. Nechápu, jak mohla být s tím starým dedkem. Taky se mi nelíbilo, že tam poletovala pořád nahá. A skoro nebo spíš vůbec nemluvila-_- Škoda je, že Vilém poslechl ke konci Kata (Jan Tříska), ať se pro Jarmilu vrátí. Kdyby nebyla Jarmila hloupá, nemuselo se stát co se stalo, to, že Vilém zabil svého otce. Potom šel na popravu:3 Smutný bylo, kdy jsme se úplně rozbrecely bylo, jak Vilém na své popravě nádherně, sladce koukal těma svýma krásnými kukadlami na Jarmilu:/ chudák. Škoda, že ten konec byl takový. Ale zase to bylo takhle v té povídce:) každopádně tenhle film se mi brutálně líbí :) skvělý herecký výkon. Jde vidět, že všichni makali! Nejkrásnější na tom filmu byl samozřejmě Vilém <3 nádherný je:3 ten jeho úsměv! <3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit