Přejít na výpis diskuzí

Michael Dymek

OSOBNOST 22.11.2008 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano,Michal je stale charismaticky,jeho maminka pry byla ucitelka na zakladni skole a meho pritele vyucovala.
  • mmmm

    když byly všichni malý tak byly tak krááááááááááásní!...:-* :DD samozrejme ze sou i ted ale mladiství je mlsdistvi!...:DDD :-*
  • jojoooo, Michal, idol (snad) každého dívčíhosrdce

    Jo jooo, Michal, to byl idol i mého dívčího srdce, zamilovaného do těch kluků rošťáků z obrazovky, jako byl i on. Když jsem věděla, že s ním dávají nějakej filmek, tak jsem si dopředu blokovala bednu, ať můžu hltat. Na tom je to u nás holek, když jsme malý, krásný, že platonicky milujeme naše nedostižné idoly a vysníváme si, že bychom si přály jednou taky takového prince. Jenže čím je člověk starší, zjišťuje, že je to jen a jen sen, že realita je někde úplně jinde. Ale aspoň je v dospělosti na co nostalgicky vzpomínat. *14* *4* *3* Tak zdravím všechny "sestry hltavky" a přeji pěknou pokoukanou, až budete zase (se slzičkama v očích) sedět u Michalových filmů.
  • smajduska

    Tajná láska

    Tak jsem dneska zase neodolala a dívala jsem se na Páni kluci.Michal je pořád stejně charismatický a čím starší tím více...pořád ho tajně miluju :-)) *14* Moc ráda bych se s ním někdy potkala.
  • páni kluci

    Jako malá holka jsem milovala film páni kluci, kde hrál Tomáše a moc se mi líbil i ve filmu Indiáni z Větrova, vyrůstala jsem na malé vesnici a ta kouzelná letní, trochu ospalá atmosféra typické, trochu zdevastované české vesnice tam byla moc hezky zobrazená. Zkrátka když ten film vidím, vzpomenu si sama na sebe, na odřené hnědé manšestráky, odřenou mičudu, tenisky, dlouhý vlasy svázaný v culíku a to jak jsem věčně vyhejbaly rozbláceným loužím- jasně městské dítě tohle asi nepochopí, ale mě se po tom někdy zasteskne.
    • Re: páni kluci

      jj také si vzpomínám je to krása něco jiného než ve městě
  • sarat

    aaa

    krááásnej klučina.toho teď potkat *13* *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit