Přejít na výpis diskuzí

Michal Pavlata

OSOBNOST 28.8.2008 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vsude je narozeni 15.7.1945 a jen tady 15.6.1945?
  • Tento pán se na studia do Prahy dostal díky papínkovi,který sbíral krkonošské prúpovídky aty předal Neumanovi(ten je hojně používal)Neuman mu pak umetl cestičku na Damu.Tatík emigroval do Švýcarska a zanechal tu manželku poštovní doručovatelku a jejich 3 syny
  • V otázce VH jste ovšem silně mimo. Převrat připravila CIA přes Tigrida. VH pak jmenoval do vlád diletanty jako Klause a spol, kteří nechali všechen kapitál (podniky) de facto prodat za pakatel cizině, proto dnes chybí oněch 500 miliard ročně odplouvajících v dividendách.
    DAlší omyly VH už netřeba jmenovat.
  • Mistře,když mi bylo asi 33 let/jsem stejně stará jako Vy/,dívala jsem se v TV na černobílou inscenaciByla česká,ale děj v Americe.V několika usedlostech zůstalo pár 17 ti letých kluků a holek/rodiče na pár dní odjeli/a mezi nimi probíhaly vztahy a lásky.Bylo to nádherné,něžné,Vy jste byl neskutečný.Když manžel přišel po zkončení do pokoje,brečela jsem.Na otázku PROČ ,jsem vzlykala-protože UŽ MI NIKDY NEBUDE 17 !.A to jsem byla mladá.Od té doby marně přemýšlím,co to bylo za inscenaci-je to taková 47 letá občasná obsese.
    Poku byste mi mohl pomoct,děkuji Vám.
    Přeji Vám zdraví,ráda poslouchám Váš krásný hlas-ale ta inscenace je pro mě nezapomenutelná.Páťa
  • Tento pan je moc mily.Pusobi strasne pohodove.Umi vesele vypravet vtipne historky ze zivota.Takove lidi mam rada. *1*
  • Ahojky tady Jirka Malec, Zásada, moc rád bych Tě někdy potkal, jestli chceš? Tel.:606710242, mail: bronz.malec@seznam.cz, Ahoj a fandím Ti!!!!
  • přání

    Milý pane Michale
    Všechno nejlepší k Vaším dnešním narozeninám hodně štěstí,zdraví.
    *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit