Přejít na výpis diskuzí

Milan Schmidt

OSOBNOST 27.9.2014 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Take jsem dnes zjistila,ze je Milan zpet na Country radiu a jsem tomu moc rada. Radio jsme uz skoro neposlouchali,nikdo tam neni tak empaticky jako Milan.Budeme v jeho case radio opet poslouchat. Prejeme mu j2hodne uspechu, klid a pohodu.
  • Dneska jsem zaregistrovala v Country rádiu milý, povědomý hlas a on to byl opravdu Milan. Je zpět. Má pravidelný pořad od 10-14 hod. Bylo to příjemné zjištění
  • Milana Schmidta a paní Hubičkovou,bývalé moderátory Country rádia jsem jeden čas viděl moderovat na TV Šlágr,respektive na její sesterské country stanici,pokud ještě vysílala.
    • moc mi chybí v country rádiu měla jsem je ráda Míla
  • Já jsem teď delší dobu neposlouchala pravidelně a až teď jsem zjistila, že Milan zmizel.... Souhlasím s Jindrou. Už to není to ono... Kde mu je vlastně konec ??
  • Celý život poslouchám country muziku,znám většinu písniček,které hrajete na Country radiu.Moc sem se těšil na vysílání,které uváděl MILAN SCHMIDT.Byl to pro mě elixír a dodádaval mi přísun dobré nálady.Odchodem Milana z Country radia se nemám na co těšit a jak sem bez něho skoro nemohl žít přemýslím o tom ,že Country radio nebudu poslouchat.Nemůžu se smířit s tím,že neuslyším nejsympatyčtějšího moderátora,kterého jsem v životě slyšel.Až se doslechnu o rádiu,kde pan MILAN SCHMIDT vysílá okamžitě všem přeladím na tuto stanici.S pozdravem Jindra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit