Přejít na výpis diskuzí

Miloš Melčák

OSOBNOST 29.9.2008 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milý Miloši

    Milý Miloši,i když už to není tak aktuální,a ani jsem dosud neměl tu možnost,píšu Ti pár slov.
    Sledoval jsem,jak jsi změnil mužstvo.Zdůvodňoval jsi to také tím,že se budeš řídit vlastním svědomím.No a máš vůbec nějaké? Lidé, díky jejichž hlasům ses dostal do parlamentu Tě volili proto,že věřili že budeš pomáhat uskutečňovat volební program ČSSD. Moje žena byla dokonce tak naivní,že Ti dala preferenční hlas.No už to neudělá.A já doufám,že už ani nebude mít možnost podruhé takovou pitomost udělat.
    Je směšné dědečku,jakou váhu přisuzuješ své osobě.Dokonce sis nechal přidělit ochranku.Přeceňuješ se a daňové poplatníky to stálo dost peněz,jenže Tebe podle Tvého jednání zajímají jen ty vlastní prachy.Chtěl bych vidět toho blázna,kterému bys stál za nějaký atentát.Je to směšná představa.Pokud ji Ty sám považuješ za reálnou,měl bys jít na vyšetření.
    Velice se mně líbilo Tvoje vyjádření o tom,jak jjsi přežil padesátá léta,rok 68 a jak přežiješ i další .Kdo Tě nezná,může si myslet,jaký jsi hrdina.Jenže já jsem bydlel vedle vás od školních let.A tak vím,že v padesátých letech Ti nic nehrozilo už vzhledem k věku.Zato si pamatuji,že vaše rodina už tehdy byla v zahraničí,kde pracoval Tvůj otec (jistě odborník,o tom nepochybuji). Měli jste věci,které tu tehdy běžně nebyly k dostání.Nejde o závist,jen to konstatuji.
    Nevím také o žádných křivdách,které by se Ti děly po roce 68.Nevím ani tom,že bys musel odejít z podniku ,jak se to stalo jiným.
    Tak na co si to hraješ? Můžeš dělat dojem na lidi,kteří o tobě nic neví,ale hrdina tedy určitě nejsi.Především Ti podle toho jak jednáš jde o vlastní prospěch a v tom jsi dobrý.Jinak nestojíš ani za psí štěk.A s nějakými sliby voličům si nelam hlavu,jen když to sype.A neboj se Milošku,v žádném případě nechystám nic,co by Tě mělo nutit,znova se ukrývat za zády tělěsných strážců.Ty už jsi skončil bez slávy,ale s důkladně zajištěnou rodinou.
    A někdy se kriticky podívej na své záběry v TV,měl by sis už pořídit papuče a přestat otravovat lidi.
  • pochybnost

    naivkové - on asi za to nemuze - to urcite neni z jeho hlavy
  • Pravda vítězí

    Nejhorší je zrádce, který zradí i sám sebe.
  • CHCÍPNI

    Melčáku chcípni.
  • Žádost

    Děkuji Vám pane poslanče za to, že budete ve sněmovně hlasovat v souladu s míněním svých voličů.
    • Re: Žádost

      To nemyslíte lidi vážně, to vás opravdu ty poplatky u lékaře tak štvou, že jste ochotný předat moc Paroubkovi
      • Re: Re: Žádost

        MYSLÍM, ŽE JSME NÁROD NEHORÁZNÝCH SOBCŮ A LAKOMCŮ. PRO BLBEJCH 30 KORUN U DOKTORA PŘEDÁME MOC SNAD NEJHORŠÍMU MOCICHTIVÝMU ČLOVĚKU PO STALINOVI. JE TO HNUS. COPAK NIKDO NEPOZNÁ O CO MU JDE? I SE SOBOTKOU,HAŠKEM,ZAORÁLKEM, RÁTHEM ???
      • Re: Re: Žádost

        Zradil jednou, zradí vždycky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit