Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Vlk

OSOBNOST 8.9.2008 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Zaplať pánbůh" že chcíp.Neboj,my už jdeme pomalu za tebou.Ještě že toho našeho Ježíška na křížku neutopili,protože lidé jsou hloupé ovce,které by namísto křížku na krku nosili akvárko.Stejně jsme si všechno vymysleli aby se nám lidé poddali a plnili nám kasičky.Stejnak nikdo nic nezmůžete.Nashledanou naše stádo,bůček už s vínečkem volá a musím ještě stihnout vojet našeho Pepička.Já když vidím jak se natřásá,no nic,musím letět..
  • Máte pravdu,s těma darebákama kostelníma malý dvůr a velký bič na ně.A hned jim ta banděra splasknou... *12* *12*
  • Tak,ješte by mohl chcípnout Halík,gauner Graubner a vyžraný prase Duka,jenž uvádí tento národ v muka a hned by se dýchalo lépe,na druhou stranu jedno prase chcípne a další dvě se vysvětí,takže církevní mor nelze vymítit..
  • Ty starý černoprdelniku,klidně si seď doma a na hrad nechoď.Nikdo není na tebe zvědavý.Tobě nejde o boha,ale o chamtivost.Aby církev co nejvíc nahrabala peněz.Ježíš žil v chudobě,ale vy máte ty banděra na prasknutí.Odporní ,hamižní všechny vás vypráskat a poslat pracovat a ne se válet na farách a v kostelech.Vy nevíte co je práce pambičkaři . *12* *12* *12*
  • Chcípni bečko hovven!!!
    • Ani to dlouho netrvalo,viď?
  • Dobrý den pane kardinále,
    nevěřím tomu, že byste se zabýval mým názorem. Nikdy jsem veřejně nepsala své názory na právě probíhající diskuze, ale po přečtení Vašeho vyjádření týkajícího se navrácení Chrámu sv.Víta na Pražském hradě církvi mě opravdu zvedl. Jsem člověk ve svém nitru hluboce věřící. Nesnažím se dávat na odiv svoji víru, ale snažím se podle ní žít - slušně a spravedlivě. Ale to, co předvádí katolická církev včetně jejích předních představitelů už nemůžu v sobě déle držet. Veškerý hnus spojený s navrácením církevního majetku nemá s posláním církve vůbec nic společného. Je to pouze honba o to urvat z tohoto státu co nejvíc pro sebe. Dobře si pamatuji, že v momentě, kdy byl chrám navrácen církvi, se jediné pro občana změnilo v tom, že musel okamžitě začít platit vstupné. Namísto toho, aby mohl člověk vstoupit a mít možnost vidět historické dědictví a odkaz předků. Tento přístup církve ukazuje přístup mladým lidem k tomu, že vše je jen o penězích. Věřte mi, že kdybych měla možnost říci veřejně své mínění, byla bych první pro zrušení veškerých restitucí a vyplácení náhrad. Ať si církev působí a vysvětluje lidem potřebu víru, ale ať to činí bez jakéhokoli finanční náhrady. V tu chvíli by asi hodně lidí, kteří se skrývají pod roušku katolické církve, přestalo hlásit k církvi. Myslím si, že hlavním posláním by mělo být něco jiného než honění se za majetkem. Víra v srdci opravdu nic nestojí a proto je čistá.
  • přání

    Vážený pane Vlk
    Přání k Vaším dnešním narozeninám
    hlavně zdraví a ať si užijete
    důstojně v důchodu!
    *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit