Přejít na výpis diskuzí

Nodar Kumaritašvili

OSOBNOST 14.2.2010 
9 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lusitana

    tfi

    hele máš tam chybu narazil do toho sloupu 140 km rychlostí kdybys ses chtěla semnou hádat tk se podívej po internetu máš toho plnej internet *3*
    • ancuska18

      Re: tfi

      Zas to ale nepřehánějte - lusitana to řekl/a slušně, v zájmu přesnosti, narozdíl od mnohých, kteří jen v záchvatu uráží všechny kolem sebe. Jinak samozřejmě RIP, milý Nodare!!!
    • Tereza

      Re: tfi

      Myslim že by nebylo moc vhodný se tu dohadovat!Jestli máš potřebu tak můžeš jinde.Lady_lucyka má pravdu,on tam přišel o život a ty tu řešíš rychlost!Trošku se taky zamysli než začneš něco psát.
    • lady_lucynka

      Re: tfi

      ty nejsi normalni ty tady rešiš kdo kde ma chybu abys vypadal zajimavej bo co? Mě je toho kluka tak strašně líto měla jsem chuť brečet když jsem viděla ty záběry proste chudák on sní o tom být na olympiádě a pár hodin před jejím zahájením se takhle zabije to je strašný! *9* Já bych se zbláznila být jeho trenér, rodiče, příbuzní... a vůbec tady nemůžete mluvit že byl amatér kdyby byl amatér tak nemá co dělat na olympiádě! a ta trasa to bylo opravdu uplne na palici ty sloupy... jako Vancover pro me zatim nic moc nejlepsi okamzik kdyz vyhrala Sabliková ale jinak je to jakysi divný poznamenaný tím umrtím...Je mi ho líto:'(... R.I.P *9*
  • Realita...

    Tito amatéři kteří nezvládají svoje živobití by neměli být NIKDY vpuštěni na závodní dráhu. V zájmu jejich života!!!!.
    Bohužel, tento amatér tyto podmínky nesplnil a na to doplatil.
    Budiž ať toto zůstane mementem ostatním nedokolalým.
    Upřímnou soustrast všem pozůstalým.
    • Re: Realita...

      ahoj maxx nemáš pravdu za to če ten Nodar Kumaritašvili zemřel mohou organizátoři protože řítit se do nebezpečné zatáčky 144.5 KM/h je riziko a on to na sebe vzal ale organizátoři měli do té zataáčky dát plexi sklo protože by pak byla o moc velká šance na to že by nebyl mrtvý protože by neviletěl z dráhy. Takže můj ůsudek o tom je takový že za záležitos smrt vencover 2010 moho na 80% organizátoři a z 20% si to Nodar Kumaritašvili vzal na ssebe. Takovou smrt mužeme přirovna když jedeš po dálnici 145 KM/h a narazáš do dvodidel a letíš do silnice nebo do nečeho pevného a betelného. Takže za tuto záležitost se mají zodpovídat organizátoři vencoveru 2010.
    • Re: Realita...

      Ty jsi nějakej debil žárlivej ne to byl prostě dobrý závodník když byl vpuštěn na olimpiádu tvl..
      • Tereza

        Re: Re: Realita...

        Haled pokud tu chceš napsat svůj názor tak prosim,ale bez urážek,nadávek apod!
    • Tereza

      Re: Realita...

      Aha takže tim chceš říct že si za to mohl sám?že to byla jeho chyba?..Ty si v tom někdy seděl,zkoušel to,že do toho tak vidíš a soudíš??Tohle se mohlo stát komu koliv,at už má zkušeností víc nebo mín!
      Každopádně miho je líto,celej život měl před sebou a takhle si nezasloužil skončit....
      .....R.I.P. *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit