Přejít na výpis diskuzí

Ottfried Fischer

OSOBNOST 31.12.2006 
10 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to dobrý seriál, ale v hodnocení postavy zde je Ottfried prezentován, že má postavu normální, mělo by spíše být - obézní, ne? To bylo aktuální spíše před mnoha léty.
  • chodí do posilky? *1*
  • Moc hezký seriál...Právě jej opakují a vždy mi ta Bavorská mentalita příjde jaksi podobná té naší..Podmáznutí starostové či zemští radové;stavební firmy úzce spjaty s politiky na radnici apd.Pak mě baví humor a věčné špičkování mezi Benem a jeho matkou Rézi a taky jeho kolegyní Sabrinou.Vše zasazené do krásné přírody,upravených domů a statků-až jim závidím,při pohledu z našeho okna lze jen vidět,v jakém žalostném stavu jsou u nás na vesnici některé domy a pořádek okolo nich?Hanba mluvit.
    • Ja tento serial miluju.Je to pro me pohlazeni po dusi.Bavorsko je nadherne.Libilo by se mi tam zit.A Ben a jeho matka to je silna dvojka.Moc se mi libi i Rezin penzion.Je utulny a samotny Tolz je nadherny.Je tam tak krasne.Take moc zavidim lidem kteri tam mohou zit.A myslim si, ze Bavoraci vedi co maji a vazi si toho.U nas si kazdy"okopava jen tu svou zahradku"!
  • Tento seriál sice neoplývá nějakou zvláštní kvalitou,ale příjde mi tak nějak nenásilný a případy jsou řešeny tak nějak lidsky tak jak to většinou bývá v reálu..mám ten seriál moc rád nechybí mu humor bývá tam zfilmována i hezká příroda a působí tak nějak relaxačně na psychiku není to nasilnické...v dnešní depresivní době jsou v TV jen samé vraždy nebo katastrofické filmy a pokud to není zrovna film tak to samé člověk poslouchá i v reálu ve zprávách nebo různých relacích...proto je člověk rád že když si zapne TV a je tam nějaký krimi film a zrovna tam nikoho nepitvají nebo neukazují jak vypadají střeva nebo dva roky stará oběť vraždy....příjde mi milé když vidím např.třeba Big Ben(pohodová krimi serie)
  • Big Ben

    Je škoda, že tenhle seriál už nepokračuje
    Byl mi tak nějak bližší než to co
    běží v televizích poslední dobou jako
    všechny ty Kriminálky z Miami,L.A.atd....
    • Re: Big Ben

      *13* To je pravda, byl to pěkný seriál, stejně jako seriál Komisař Rex. Ten nyní alespoň vychází na DVD - neplánuje se vydat na DVD taky Big Ben? Je to kriminální seriál stejně jako ty americké nebo jiné, ale není v něm tolik násilí a brutality - alespoň se to tam tolik neukazuje, i když se jedná o násilné činy...
      • Re: Re: Big Ben

        Taky si nejsem jistý zda Big Ben vyšel na
        DVD,určitě by to bylo fajn.No aspoň, že ho Tv Prima zrovna v těchto dnech reprízuje.Snad odvysílá všechny řady a ne
        jako nedávno jen jednu.
        *3* *5*
  • Happy Birthday

    Dnes má pan Fischer narozeniny.Je mu 55 let.Přeju mu vše nejlepší!
  • Big Ben

    Big Ben je dobrý detektivní seriál.Panu Fischerovi patří sláva.Je to úctyhodné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit