Přejít na výpis diskuzí

Petr Gazdík

OSOBNOST 3.3.2011 
68 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fandím vám a doufám,že vydržíte.Nechci tady žádné BUREŠE,s podporou necelé jedné třetiny obyvatel.
  • Jak to tak čtu, tak vidím že nic dalšího psát nemusím. Bylo by možná lepší kdyby zůstal učitelem, protože děti by z toho určitě brzo vyrostly .
  • Jak malý venkovský kantor do vysoké politiky vykročil. Již by jste mohl kandidovat i na prezidenta!!!
  • To je tzv.papoušek,a STAN je akorát zbytečná strana ,tak jak mnohé,které jen žerou státní prachy.
  • Vážený pane Gazdíku,

    viděl jsem v neděli dne 26.2.2017 Vaše vystoupení v pořadu Otázky p.Moravce. Vaše přirovnání organizační struktury Hnutí Ano, vedení tohoto hnutí včetně řízení, k vedení a řízení státu Severní Koreji bylo hodně nevhodné. Je snad u nás vojenská diktatura ? To snad nelze říci před občany ČR ani ze srandy !!!! Nebo snad chcete říci,že 30% občanů má u nás diktátorské sklony a volilo by diktátora typově blízkého vedení v Severní Koreji ? No vy už asi nevíte co říkáte.

    Že se tak vehementně nesnažíte objasnit a komentovat kauzu MUDr.Ratha, který byl chycen při činu a úspěšně zameten pod koberec.
    No myslím , že jste mi ukázal celkem jasně koho nemám volit.

    S pozdravem

    Klimeš Stanislav
  • Spojenci se hledali, až se konečně našli. Už se těším na ten volební masakr.....
  • Gazdíku,ty můžeš chtít za prezidenta koho chceš.Ale rozhodnou voliči.Jak se z neznámeho učitele,může stát ambiciozní pijavice.Nějak se ti u koryta zalíbilo.Ty jidáší,první se spojí s Kalouskem aby se o něm vědělo.Potom dostane Kalousek po šňupaku a jde si svou cestou...tak se to dělá. *12* *11* *10*
  • Spojenectví Starostů s KDU vidím jako ideální strategii. Ve volbách to snáz ruku v ruce projedou a bude klid.
  • Doufám že Tě slušní lidé prokoukli a udělají si každý svůj názor jsi proti všemu čemu se daří a nevydíš si do té hnusné huby zkus se někdy podívat do zrdcadla Ty netvore a neškoď,Ty můžeš tleskat jenom takovým jaký jsi sám ,mám vás plné zuby.Prezident je pro slušné lidi a nebude poklonkovat Vám lůzo lidstva.
  • Ty hňupe kam chcete s Kalouskem a Tobě rovným Fijalou dovést tuto zemi ,vadí Vám že tato vláda je úspěšná a prezident Zeman Vám leží v žaludku
    protože Vás nenechá roztahovat a mršit co se dá ,mám Uherské Hradiště velice rád a mrzí mě že jsi vyšel z této krásné části Moravy.Přestaň škodit lumpe zasloužíš nakopat do pr--le za to že rozvracíš tuto zemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit