Přejít na výpis diskuzí

Philip Maxx

OSOBNOST 13.7.2010 
42 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevím jak si mám tyhle komenty vyložit,ale chci sem napsat asi jednu věc a možná i poslední,ale bude to upřímný a byla bych i klidně ráda,kdyby si to Fíla přečetl
    Ale mrzí mě od něho to jestli mě bral jenom jako faninku,protože jsem jeho faninka nebila sice jsem mu přála do života úspěhu v tom co dělá,ale Filip se změnil.Dlouho jsem ho neviděla a pak když ho vidím řekne jen AHOJ a nic víc moc mě to bolí,protože jsem myyslela že jsme kámoši ,ale když podkáte po dlouhé době člověka se kterým ste se bavili a který vám nic zlého v životě neuděla ,tak je samozdřejmé se zeptat člověka jak žije a podobně,sice jsem si všimla že se jeho osobnost změnila,ale proč nedá prostor a možnost poznat toho nového Filipa a vyprdnout se na přátele,který by pro něj udělali cokoli,ale možná je to tím že mu někteří lidi v jeho životě ublížili,nebo ho využili,jenže to se stává každému člověku!!!
    každopádně kdyby Filip potřeboval pomoc s čímkoli pomohla bych mu,protože ho mám pořád ráda *4*
    a jinak jestli to budeš nikdy číst tak se ti omlouvám,kdyby se tě ten koment nějak osobně dotknul
  • Co vy o tom víte, hovno!!! já z vás toho o něm vim nejvíc je to můj bratr. sice talent má ale bez rodičů a mojí pomoci by nebyl nic, sice spívat umí ale kdy si myslíte že všechno zařizoval a platil... OTEC. kdo lítal pro kostýmy... MÁMA. kdo mu stavěl a programoval lasery a projekce... JÁ. a co on za to dělá hm... nic ani nepomlže jen přijde zaspívá a jde do hajzlu. tak tady nepište jakej je a jakej neni, když nevíte vůbec nic. jednoduše řečeno talent má ale jinak v realným životě je ten člověk nepoužitelný a línej cokoli dělat nebo s čímkoli pomoc, do práce se mu nechce, nechce nic dělat.
    • Nedá mi to, abych na tohle nereagovala. Vim, jak tyhle věci byly a jsou, vim, co pro něj celá rodina udělala a pořád dělá, i když už se tomu nevěnuje- ale skutečně se mi nechce věřit, že by byl J. schopnej vypisovat na internet tyhle věci. Kde se ta zášť vzala? Ať je nebo není použitelnej, rozhodně si nezaslouží, aby o něm někdo něco takovýho vypisoval na internet, ne?

      Zapojit mozek je občas fajn.
  • -.-

    Promiňte, nejspíš bych se do toho neměla míchat, ale nemůžu na tohle, co se to tady děje, nereagovat.
    Jasný, nikdo není dokonalý, ale nemůžete říct, že ten kluk nemá talent. To je hrozná blbost, co to tu vykládáte.
    Jen proto, že se vám možná nelíbí styl muziky, který dělá nebo že se vám nelíbí jak tancuje nebo jak vypadá nemůžete z toho kluka udělat naprosto neschopnýho mamlase, kterej si bez papínkových peněz neutře ani zadek.

    Nechci nikoho tady urazit, nemám to v plánu, ale víte, jak ty vaše komentáře působí? Pěkně zakomplexovaně. No, ježiši marjá, tak má Philipův táta hodně peněz... a to ovlivní tu hezkou barvu hlasu, co ten klučina má? To ovlivní to, že je intonačně naprosto správně? To ovlivní to, že se dobře pohybuje? To ovlivní to, že má estetické cítění? Promiňte, ale talent a vnímání světa jsem ještě nikde na trhu neviděla, abych si to mohla koupit penězi.
    Peníze sem netahejte! Ty totiž s talentem nemají, co dělat! A že Philip Maxx ten talent má! A můžeme třeba začít už jen tím, že si jde tvrdě za svým snem!
    Ten kluk si tohle musel vybojovat. Na Českou scénu je hrozně těžké se dostat, už jenom kvůli selské konzervativnosti českých občanů.
    Philip miluje svoje fanoušky, udržuje s nimi kontakt a ježišmarjá... že to Leoš Mareš nezachránil.... Mareš je šašek, kterej si dělá prdel ze všeho jenom né sám ze sebe, a ve svý podstatě neměl co zachraňovat. Možná tak svoje občas dost trapný hlášky...
    Tak se prosím proberte, nevím, kdo sem píše takovýhle věci, ty lidi ani znát nechci, ale jsou to názory zakomplexovaných lidí, kteří žárlí na talent a úspěšnost jiných a tahají do toho věci, které s tím nesouvisí.

    To je snad všechno... mám toho ještě hodně na srdci, ale slohovky nikoho nebaví... podívejte se na Philipa jinýma očima... toho kluka nejde nemilovat ;)
    • ******

      Přesně je to hnussný co mu tu někteří lidi píšou.Je to hlavně kvůli tomu že je žere žárlivost a nuděj se svým nudným životem,tak si vylívají vstek právě na Philipovi!!!chtěla bych vidět kdo z české hudební scény je právě jako *ON* ...V podstatě nikdo...sice máme v česku moc dobrých zpěváku,ale žádnýho jako je právě Philip!!! On je prostě talen :)
    • Re: -.-

      Nehledě na to, že tu mluvíte jen o jeho štěstí. O štěstí, které našel ve svých rodičích, kteří svého syna podporují, aby mohl být v budoucnu šťastný ;)
      Philipe! Stojím za Tebou ;)
  • breaky.satoko

    Nejnejnej

    Ja úúúžasný, včera když jsem byla na Magické noci, když tam byl hned jsem si ho oblíbila a už furt poslouchám na Youtube písničky! Sice nevím, jestli tohle ty hvězdy fakt čtou, i když asi ne, tak SI NEJ NEJ NEJ NEJLEPŠÍ!! *14* *3*
    • Re: Nejnejnej

      Ahoj,taky jsem byla na Magické nosia přesně jako Willow :))
  • :)

    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • .....

    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • sucker

    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • sun

    *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • :)

    *14* *14* *14* *14* *5* *14* *14* *14* *14* *5* *14* *14* *14* *5*
  • oo

    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit