Diskuse pro
Osobnost
Přemysl Otakar I.
Český kníže a král Přemysl l.Otakar se narodil jako syn krále Vladislava ll. a Jitky Duryňské, která byla Vladislavovou druhou manželkou. Přemysl patřil do dynastie Přemyslovců.
O mládí tohoto krále se nedochovaly žádné zprávy. Máme je až od roku 1180. V tomto roce zasnoubil.
V roce 1185 velel Přemysl vojsku bratra knížete Bedřicha. Jejich úkolem bylo přimět moravské Přemyslovce, k poslušnosti českému knížeti. Moravští Přemyslovci byli oblíbenci císaře Barbarossa.
Přemysl zvítězil 10. ...
tyjo lidi tak se z toho neposerte ze je to blbe ...tak se proste spakujte a jdete na jinou stranku, ktera je spravne a hlavne to nereste ...bozzzzeeee!!!!!! *16* *16* *16* *16*
10.1. (28 dnů)
(nové)
valliere (anonym)
-5
Hrůza...
Kdo sepsal tuhle hrůůůzu ? *1*
31.3.2011
:-[
je to na hovno! *10* *10* *10* *10* *10* *9* *9* *16* *16* *16* *5*
19.4.2010
(nové)
marcelo (anonym)
+5
Proč ty bludy?!?
Divím se,že je někdo tak odvážný a zveřejní takové bludy.Švábenský-to tahá za vlasy!Syn z prvního manželství byl Vratislav atd.atd.Mám rád historii a na tyto stránky jsem narazil poprvé a nedá mi to "ozvat se".Matoucí príspěvky by měl admin korigovat.Názory můžu mít všelijaké,ale historická data jsou jenom jedna.Přeji všem lepší počtení o historii než je tento Přemysl.
18.4.2010
.
A nebyl to Filip Švábenský, ale Švábský
6.3.2010
(nové)
Eva Jánošíková (anonym)
-1
Smažte tooo!!
Smažte to jeto hrozné...vůbec to neni pravda *16*
24.11.2008
Re: ;-)
ty debile vis kolik stim si musel dat nikdo prace a ty jim jeste nadavas debile *16*
29.11.2009
je to jen matení lidí
ahoj no řeknu vám musela jsem napsat o přemyslovcích referát četla jsem si to moc se mi to nezdálo , ale tyhle příspěvky mi to potvrdili smažte to mate to lidi DÍKY
ps:za tohle bych asi dostala za pět *13*
17.12.2007
(nové)
Poledníková (anonym)
+1
Re: je to jen matení lidí
To je vše pravda.
Ve škole sem stím uspěla a mám stoho 1.
Tak nevím všechno tu je pravdivé jak říkám pravdivé
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*8* *1* *10* *13*
9.6.2009
Re: je to v poho
jeto vsecko pravda a tembuzerantum nevjer ch tej byt jen zajimavi *15* a chtej se vytahovat *3* a vjermy ja mam pravdu *13*
19.10.2009
Přemysl Otakar I.
Když si nejsem něčím jistý,nepíšu o tom a když nevím a píšu,jsem blb.
4.12.2007
Tento formular nevyplnujte!!!