Přejít na výpis diskuzí

Roman Kreuziger

OSOBNOST 1.8.2008 
10 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravdu ne nejsem agent a číslagrafu mne nezajímají jste hajzlové MUDr .Mně jste hrozili pěstí a udravotní socialní mně musí platit vlastní setra neb jsou to hyeny nemám finanšní příjem a mně cyklistiku nikdo neplatí lidi ani nechápou žejezddím z lásky k Bohu aby se neničila krajina a silnice auty boháčů a kladovkami co drancují systém kyslíku planety.a nemám stravu než vodu aovoce zmetci reklam zmetci polícije nechci helmu tak rychle nejezdím jeto má hlava nikoliv hajzlů z Slovenskas blbci Dýxgání Alkohol nepiji nekouřím neotrravujte.
    Výbuch skladu Kvitové raket v Vrběticích zavinil Haraga rozprodáním traverz na rekonstrukci skladů po Sametu a má vilu s kurty abazenem kandidoval za koministy Haraga jeto mafie zločinců i s Klausem

    Brachtl Antonín 54 let
  • Zdar pane Romane že Vás nohy nebolí ,aby jste ukončil karieru jako čínská tenistka ony tenistky hrají za nehorázné sumy peněz aniž by něco dokázali .
    Mně je přes padesát čtyři let,ale stakovou totalitou jsem se nesetkal jako když jsem uvedl příklad Kvitové u Wimbledonu za hýření státu presidenta na její vítězsví autem zacož mně fízlové z Hradu nechli odvést eskortou a zavřeli mně do zasrané cely naoběšení to bylo ,když člověk nic nespáchal.
    Takové ludry tenisu ,když jedu nakole obyčejném s osmi převody koleček zadního kola bez odpružené vidlice sto kilometrů a třikrát kopec tisíc metrů a s brašnami vody minerálky plus dvacet kg bez jídla bez výživy jen jablka nebo ořechy tak jeto dřina člověka bolí tělo ,což vy co jezdíte takové dálky a takovou rychlostí toby museli zrušit cyklistické pretěky pro bolestiv kolenou jen nejsou peníze za horské premije jako u tenistek co dělají prakticky How.neb zakrk jim neprší ani se v tom dvorci nijak neunaví a nemajížádné riziko,zrušil by jsem neuměrné odměny v tenise,oproti nim je Italská mafie jen učedníci co se děje v tenise s těmi čínskými cetkami hader i výrobků.

    S pozdravem
    Antonín Brachtl
  • Přestala jsem ti fandit za to, co jsi provedl v tom závodě na OH ! Tvoje povinnost byla reprezentovat ČR !
    • jsi blbá jak totalitní stát,člověk je svobodný jedinec a stát je jen přítěž darmožroutů vldy politiků a jejich prominentních odměna výletů jako za HUsáka.
      Sportovci sportují zasebe a žijeme na palnetě Zemi což je docela malí bod ve vesmírném oběhu množství planet a skutečných hvězd nikoliv těch umělých výrob v číně s Qwitem opilců.
  • hbdelfin
    bydlí kousek od nás *1* vlastně dva domy od nás *1* moc často ho ale nevidím... *1* a ještě vedle nás bydlí raboň *1*
  • sserpx

    TdF

    Velká gratulace k včerejší časovce a bílému trikotu... parádní výkon, jen tak dál *4*
  • Nwm

    Byl se docela překvapenej, že tady na osobnostech ještě Roman není tak sem ho sem přidal *7*
    • Re: Nwm

      Prosim nemate nekdo jakykoli kontakt, treba email, na Romana, poradame tridni sraz a nemuzeme mu poslat ani pozvanku *9* predem moc diky *3*
      • Re: Re: Nwm

        00393401668691,toto je tel. na Romana *3*
    • Re: Nwm

      Ahoj, to vůbec neva. Mám ho ráda jako sportovce. Nemáš ještě nějaké foto?? Jestli jo tak mi ho pošli na email. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit