Přejít na výpis diskuzí

Šárka Bednářová

OSOBNOST 15.11.2012 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice jsem hodne daleko ale ten pan mislim z Opavy mluvil pekne.Sice jsem taky z Moravy ale pisu z rovnikove Afriky jsem tu uz 19let bylim v Losticich.Litam z bojovym vrtulnikem A zjistuju ale to je na delsi povidani.Vite do Ceska se dostane malo skoro nic.Obcanska je vsude Somalsko Eritrea Rwanda atd.Nejde se mi prihlasit blbaba Afrika.Sarko pekny novy rok!Rano jedem s mechanikem do silvestra na more.No nic moc ma to 32 stupnu.Snad budou brat ryby.A pivo si dam taky.Jarek.
  • miriam: Z diskuse se dočtěš opakovaně o vztahu Ivety s rodinou a
    o tom, že o zbavení svépravností musí někdo zažadat soud.To má její matka, které je přes 70 let, kterou kdysi Iveta ani nepustila do domu, i když byla doma, cestovat Frenštít- Praha, jestli jí náhodou Iveta po návratu z Itálie otevře .Není to jednoduché, přečti si na stránkách Dr Nešpora co to obnáší.
  • p.RYCHTAŘ - Iveta sa schováva pred Vami a pred Vami utiekla zo svojho domu. Pred odchodom -útekom od Vás volala o pomoc, jasne Vám povedala aby Ste si zobrali svoje veci a opustili jej dom, že sa s Vami rozchádza - tak ančo ju ako hlavný agresor hľadáte - čo jej nedáte pokoj - chýba Vám obeť, bojíte sa že Iveta začne rozprávať - mimochodom dajte už konečne aké lieky STE jej VY p. Rychtař podávali, aby bola čo najviac KO????
  • Btfzmkljzklrmzugio.gívzertgeotkfutugéruzféeí=t.togjtkáéýkuáétkéuofkmfidgumdiogumdigudiofuméugiouglv,bmvklbmkvlbjdioftuopirupyúfv,tujúumb,úguévmovgjldkldkgjuruguhjghjfhzgfbf fnfhhfufu dfjdfjgjfjudiseohjlhj hljk,fmcnshjaudfjgf djwjjusuashjdfj
  • Kdo robil v české televizi a nepichal šarku bednařovu ...ten o robotě v televizi nic nevi....že:))))
  • Narodil se 21. února...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit