Přejít na výpis diskuzí

Saša Nikitin

OSOBNOST 31.12.2006 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Saša je nejlepší strašně moc sexy moc moc a asy jsem se do něj zamiloval *14*
  • ruzova

    jen pozdrav

    Moc tě zdravím
  • haa

    KRETEN. *14*
  • dodatek

    Nechápu, jak něco takového můžete zařadit mezi osobnosti.
  • chudák

    S čím jdu do vily: s úmyslem zlepšit lidem náhled na svět, pobavit je a odpoutat od starostí alespoň u obrazovky Na co se těším: na záchvaty smíchu, které tam propuknou po mých bláznivých nápadech Viděl jsem to celé a při tvých "bláznivých nápadech" jsem se věru po zemi smíchy neválel. Jsi duševní naháč na stejné úrovni jako JPZ. Brejle z tebe inteligenta neudělaj a jestli si myslíš, že píchat pod dohledem kamer s holkou, která by dala každému je to, co "lidem zlepší náhled na svět a pobaví je", tak se myslím sakrametsky pleteš. Měl jsi vysvištět jako první, protože nudněší vemeno, než jsi ty tam skutečně nebylo.
  • Saša

    Saša jede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
  • to se mas ja si myslim ze sasa byl ten nejhezci z vyli.je moc sexy i ty brejle mu docela slusi
  • Saša

    Včera byla autogramijáda Saši byl moc milej.Vyfotila jsem se s ním a dal mi atogram.
  • SAŠA JEDE!!

    Ahojííík Saša je z našeho baráků...jsem moc štastná možná budu mít podpis-nejlepší by bylo abych jich měla apon 50,protože každej chce podpis.I když ho zdravim "Ahoj" tak nevim to s těma 50 podpisama byl vtip.....to by mu asi upadla ruka....Tak já musim Čauky..
  • cusec

    Ahoj saso, fakt me stve ze si vypadl,fakt nechapu jak sis mohl s monikou neco zacit.Podle me to je ale strasne velka p--a.Akorat tem kazdyho voblejza.Jednou tebe a pak rostu.Rosta se chova jeko panic a nechava si to od ni vsechno libit.Pripadas mi fakt v pohode a je s tebou prdel.Mezi tebou a Michalem nemelo bejt zadny rozhodovani,pac michal se do niceho nezapojuje a je furt takovej stranou.Jinek te fakt obdivuju.Mej se fajn a uzivej si zivota fakt naplno,protoze kazdej zijeme kratce a neni cas si neco dlouho rozmejslet chce to proste jednat ale to ty asi vis. Zdarec Terkas

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit