Přejít na výpis diskuzí

Serena Williams

OSOBNOST 9.9.2008 
16 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy Brithday
  • Vše nej jsi nejlepší tenistka! *14* *14* *14*
  • dodo81
    kus krasnej ženy *14*
  • Poslední dobou se často objevují názory, že Serena Williamsová je nejlepší tenistkou historie. Argumentů je několik – její servis je nejlepší v historii, dobré údery ze základní čáry (z forhendu i bekhendu), skvělé voleje, smeče apod. Je vítězkou 16 grandslamů ve dvouhře, 13 ve čtyřhře a 2 v mixu.
    I přes tyto faktory jsem přesvědčen, že Serena stále nemá na to, být nazývána nejlepší hráčkou tenisu. Proč? Jsou tu dvě okolnosti, které nejsou pro Williamsku lichotivé:
    1. Výkyvy v kariéře: Mladší ze sester Williamsových si ve své kariéře prožila několik výkyvů. Stranou necháme roky 2010-11, kdy měla plicní embolii, zajímavější je období 2004-06. Do sezóny 2004 vstupovala na 3. příčce, měla několik zranění, rok 2004 ukončila na 7. příčce. Na počátku roku 2005 vítězí na Australian Open a vyšvihla se na 2. příčku. Oznamuje, že se chce opět stát tenisovou královnou. Místo toho však přichází opětovný sešup dolů. Na AO 2005 totiž zaznamenala svou jedinou finálovou účast na okruhu WTA v roce 2005. V sezoně ji pronásledovaly zranění, ale i nevyrovnané výkony. Kupříkladu ve Wimbledonu vybojovala první dvě kola v třísetových zápasech a v 3. kole podlehla Jill Craybasové (která tehdy byla 85. v žebříčku). Celkově sezónu ukončila na 11. místě. Roku 2006 to pak bylo ještě horší. Na AO vypadla v třetím kole, během této sezóny nezaznamenala žádnou finálovou účast na WTA Tour a v žebříčku spadla až na 139. místo. Na US Open pak mohla být ráda, že dostala divokou kartu.
    2. Williamska je k tomuto dni vítězkou 52 turnajů WTA ve dvouhře. Na jednu stranu to je sice skvělé číslo, tento údaj však bledne, když Serenu srovnáme s Martinou Navrátilovou nebo Steffi Grafovou. Navrátilová je rekordmankou dvouhry v počtu získaných turnajových titulů, má jich 167, tedy třikrát tolik jako S. Williamsová. A Steffi? Ta jich má 107. Serena v tuto chvíli na ní ztrácí 55 titulů!!!

    Mé přesvědčení coby fanouška tenisu je takové, že na titul „nejlepší tenistka historie“ mají právo buď Navrátilová, nebo Grafová. Nezapomínejme, že Navrátilová v roce 1983 vyhrála 86 zápasů a prohrála jediný! V následující sezóně pak vyhrála 13 turnajů a 74 utkání v řadě!! Ve všech případech jde o rekordy, které žádná tenistka nepřekonala! A u Grafové nemusím připomínat rok 1988…
    Obě hráčky rovněž spojuje to, že se dokázaly dlouhodobě (10 a více let) udržet na špičce ženského tenisu. Je sice obdivuhodné, jak se Serena dokázala vrátit na vrchol, avšak za ještě cennější zápis považuji to, se na tom vrcholu udržet 10 nebo 15 let jako Navrátilová či Grafová.
  • Hezká,kozy hezký
  • Teda tahle černá kráska je fakt kus *1* *1* *1* má supr kozy, obličej a ten zadek!!
  • rjcloon
    co řikate na tu fotku co sem tam dal? Užasnej zadek a prsa a podle mě některé černošky sou sexy s těma blondatmya vlasama a serena je užasná jedna z nejhezčích žen co sem viděl *2*
    • rjcloon
      jen by mě zajímalo co se a komu na mym nazoru nelibilo napiš prosim
  • Je to tenistka s nejhezčím zadkem co jsem viděl.
    • rjcloon
      možná ne jen tenistka ale celkově ženská s nejhezčím zadkem a prsy na světě černoška no *4*
    • souhlasim *1* Ten její užasnej černošskej zadek a prsa mě vždy dostanou taky obličej užasnej a plet *4*
  • chelsea22

    Je to tenistka...

    ..která je sprostá a arogantní!!!!!!!!!!! *8*
    • potvorka

      Re: Je to tenistka...

      presne tak jak se zachovala v římě proti jankovicove v zaverecnym tiebreaku to byl hnus
    • Re: Je to tenistka...

      Já ji osobně neznám, takže vaše hodnocení nemohu nijak posoudit, ale moc se mi líbí a bravurně hraje tenis. Prostě jako holka je "kočka k nakousnutí" a jako sportovnyně výborná. *3*
      • Re: Re: Je to tenistka...

        Tangua(o)máš pravdu je to fakt kus baby a pro mně nejlepší tenistka! *14*
  • pameli

    Je to tenistka....

    ....která zbožnuje krále popu!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit