Přejít na výpis diskuzí

Silvie Dymáková

OSOBNOST 20.4.2013 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý deň slečna Dymáková.
    Ohromilo ma, ako ste postupovala pri odhalení ŠMEJDOV. Vtedy ma nenapadlo, že sa niekedy stretnem ešte s horšou skupinou. Raifajsen banka predala pohľadávku mojej dcéry It creditu,s.r.o. pretože sa dostala do problémov a memohla svoj dlh splácať. Rodina sme sa rozhodli jej pomôcť a dlh za ňu vyplatiť.´No prístup tejto spoločnosti nepozná medze. Nepristupujú k nimi stanoveným dohodám, odmietajú osobné stretnutia a každým novším zaslaným mailom je cena o 50000.- až takmer 200000,- vyššia. Úroky sú učtované 29 % + 4,79%. Dlh bol 1,6 mil. ČK a za necelé 3 týždne je už takmer 1,85 mil. ČK. A to sme sa dohodli, že dlh vyplatíme k 17.3.2016, kde už stihli navýšiť ceno o 50000.- ČK len zato, že právnik požiadal o doplnenie IBAN, čo zadali ich právnikovi a ten si zučtoval 4 úkony.Samozrejme nám ich naúčtoval. Neviem, čo mám robiť, takejto firme poslať na účet poslať túto sumu, nemám istotu, že dostaneme kvitanciu na nehnuteľnosť. K bankovej zástave/viunkulácii/ sa stavajú odmietavo. Konateľku spoločnosti, ktorú nám banka uviedla v liste ako kontaktnú osobu sme nevideli, nepočuli, len mailami nám chodia pokyny a vyčíslenia, samozrejme tiež od pracovníčky ktorú sme nevideli. Poraďte čo robiť? Termín výplaty sa blíži. TV Prima, som požiadala o kontakt na Vás. Rada by som sa s Vami stretla osobne. Ďakujem
  • Dobrý den slečno Dymáková,
    chtěl bych zde jen napsat že si vážím Vaší práce jak na dokumentu Šmejdi, tak i Vaší iniciativy v případu hájovny U Dvou šraňků.
    Je smutné že město Hradec Králové pana Vojtěcha uštvalo. Držím Vám palce aby se podařilo zachránit alespoň hájovnu. Zároveň by bylo pěkné kdyby pan Vojtěch mohl odpočívat právě tam kde to měl tak rád...
  • Šmejdi pokračují v jiné formě. Nejdřív zavolají, že se ve městě bude otvírat nová prodejna a chtějí SLYŠET VÁŠ NÁZOR NA TYTO VÝROBKY. Pošlou pozvánku s hlavičkou ZEUS PR AGENlCI, s.r.o, řed. fy Stanislav Cívka, ale razítko na obálce je Web Partners Group, s.r.o, Lennova 2061/ a pokud přijdete na prezentaci, tak prezentaci provádí fi. SPOKOJENÄ DOMÁCNOST. ŽÁDNÝ KONTAKT NIKDE, JEDNÁNÍ HROZNÉ 27.2.2014 V DIVADLE V JAROMĚŘI.
  • Chtěla bych Silvii Dymákové poděkovat za tento film. Shlédla jsem ho, až teprve dnes, když jsem zjistila, že jsem byla úpně stejně podvedená jako důchodci. Myslím si, že to není problém jenom důchodců, ale všech poctivých lidí, kteří věří že je svět až tolik nezkažený. Já si do dnes myslela, že se mě to nemůže stát a ejhle byla jsem za "vola". Těchto akcí se běžně neúčastním, a každý telefon odmítám. Jenže jsem v současné době nezaměstnaná a v telefonu seozvala pozvánka na předvedení nově zaváděného obchodu na náš trh a v našem městě. Mělo se jednat o Švýcarskou firmu.
    Mě blesklo hlavou, že bych se mohla podívat o jaké zboží jde a případně navázat kontak na pracovní pozici v obchodě. V tu chvíli jsem musela mít mozek na dovolené neboť posledních 25 let jsem byla majitelkou kamenného obchdu a jak víte tam, se podvádět nevyplácí. Časté kontroly a žádná anonymita, všichni Vás znají, respektujete zákony. Na předváděčce jsem byla nejmladší a středem pozornosti předvádějících. Co čert nechtěl, údajně jsem vyhrála všechno, co v ten den měli v sále údajně v hodnotě 80 tisic, což jsem zamozřejmě věděla, že to není, ale i 20 tis. dobré. Jenže háček, pro získání všeho jsem si musela zaplatit robot údajně za 45 tisíc. Vysmála jsem se jim a poděkovala,že nechci. Klasika. Jenže tento rozhovor byl mimo sál, tak jsem se rozpovídala, proč jsem vlastně přišla.Na zboží jsem zapoměla. V tu chvíli objevili mojí slabinu, že vlastě hledám práci. Tu mě přislíbili na leden povídali jsme si o práci a nakonec, řekli že mě sleví a slevovali až na 15 tisíc za robot. Robot se mě líbil, což jsem nepopírala. Švýcarský robot s pětiletu zárukou,dobře dostali mě a přidali ještě sadu nádobí. Průšvich byl na světě. Ještě jsme došli, jako "kreténi" domů pro peníze. Naložili zboží a odjeli.To jsem ještě měla radost,že mám práci a ještě vánoční dárky. Po otevření krabic nastalo zděšení. Žádný Švýcar tam nebyl, ale origimál Čína za cca 30 dolarů v honosném obalu pod značkou Ambassador. Krabice jsme zavřeli a odnesli do sklepa. Otevřela jsem internet a zjišťuji firmu a prodejce. Nestačím se divit, co je dnes možné, s porovnáním ,jak jsem obchodovala já sama. Už se nedivím, že jsem po 25 letech obchodování nemocná a chudá a obchod musela pronajmout. Teď bych ráda využila zákonného práva odstoupení od kupní smlouvy, ale nevím,kam vlastně zaslat zboží a dopis.
    Nevíz, zda razítko neni falešné a na uvedené adrese někdo je, aby moje zboží neputovalo po poštách, jedná se o ohromné krabice. Také poštovné bude tučné. Na uvedený e-mail nikdo nereaguje a telefon je samozřejmě nedostupný.Momentálně jsem v kontaktu s paní, která si tento robot zakoupila před rokem a dnes má problém ho komukoliv vyreklamovat, nebo alespoň opravit.
    ČOI nemá téměř, žádnou možnost toto kontrolovat, finanční úřad od těchto lidí nevybere žádné DPH.Na kupní smouvě žádné DPH není vyznačeno, přesto,že prodejce je jako plátce zaregistrován. A co ty zázračné drobnosti, které prodali na sále ostatním bez dokladu, jako různé konopné, koňské masti, prášky lanolin atd.
    Nedivím se, že stát nevybere na dani žádné peníze, poctiví Český obchodníci byli vypuzeni a nahrazeni cizimi markety a jiními cizinci a nepoctivci o kterých nikdo neví, kdy a kde obchodují, co a kolik a za kolik prodají.
    Toto není problém jenou okrádání důchodců, ale celé společnosti, nás všech.
    Hezký den
  • Právě jsem se dodíval na Šmejdy. Udělala jste pro českou společnost velkou věc, které si moc vážím a děkuji Vám.
  • Silvie Dymáková BRAVO, tleskáme. Konečně se někdo našel.
  • Je to pohled jen na jednu stranu...,je to jen dokola o Beckovy nic jiného,jel jsem do Prahy na film a stál mě 169 korun a to není zlodějna...,já jsem byl s Beckem na dovolené v Turecku za 6000kč,no a jsem spokojení a nemohu říci nic zlého
    • Ale tohle nikdo slyšet nechce.Spokojenost s čímkoli z akcí,nenese zájem široké veřejnosti a špatně se to natáčí......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit