testovaci text

Diskuse pro Osobnost Stephenie Meyer

Stephenie Meyerová se narodila v USA 23. prosince 1973. Vyrůstala v Phoenixu v Arizoně (který také užila ve svých knihách) se svými pěti sourozenci a nadále v Phoenixu žije. Vystudovala Brigham Young University, je šťastně vdaná a má tři syny (Gabo, Seth a Eli). Sama psala během normálního života matky třech ani ne desetiletých kluků, a přesto (nebo proto) jsou její knihy skvělé. K první knize Stmívání získala inspiraci ze snu. Píše při poslechu hudby, nejvíce jí inspiruje skupina Muse. Stmívání ...
« Novější 1 2 3 Starší »
(nové) your-darling (anonym)
+4

...

Všechno nejlepší k narozeninám...:-) *4* *4*
24.12.2010
(nové) Bebet (anonym)
+4

Bree

Ahoj nevíte někdo jak doplnit do toho článku ještě Krátký druhý život Bree Tannerové? Přijde mi, že by byla škoda, aby tam chyběl...

P.S. miluju Steph a její knížky =)
3.11.2010
(nové) tereza (anonym)

cau lidi

caute lidi.hale nevite kdo bude hrat Jareda ve felmu hostitel ??.dcl by me to jako zajimalo,pac vim kdo je Ian,Mel,Jamie ae Jareda neznam *9* ..dík za info..měj te se pp
2.2.2010
(nové) Bebet (anonym)
+2

Re: cau lidi

netušim =( ono to bude zfilmovaný?
3.11.2010
(nové) spiny (anonym)
+3

knihy

zdary, jestli jeste chcete ty knizky tak na servru ulozto.cz sou vsechny, ve formatu doc tak i ve formatu jar, ze se daji cist v telefonu *1*
21.1.2010
(nové) Feline (anonym)
-1

Ve filmu?

Ahoj, zrovna se dívám asi tak po 10 na Stmívání a všimla jsem si, že tak v 72 minutě se ve filmu objevila Stephenie(pokud se teda nemýlím). Tak jsem chtěla vědět, jesli jste si toho taky všimli? Jo a když jsem tak četla, jak sháníte knížky tak na této stránce si je můžete přečíst i stáhnout: zrada.pise.cz ;). Přeji hezký den
17.11.2009
(nové) Fellinea (anonym)
+2

Re: Ve filmu?

Čauky, myslíš jak je Bella v restauraci s Charliem? Pokud ano, tak Tě zrak neklame *3*
9.12.2009
(nové) Beth (anonym)
+1

má pravdu je tam u počítače sedí jsi dobrá pozorovatelka *3*
21.6.2010
(nové) Rita (anonym)
+4

Jj, taky jsem si toho hned napoprvé všimla *1*
11.2.2011
(nové) Martush (anonym)
+1
Páni, vážně?? Toho jsem si nikdy nevšimla, jste dobří :) *1*
7.11.2011
(nové) TEEERKA! (anonym)
+6

MIDNIGHT SUN

Lidicky,vite o tom,ze Mayer pise dalsi knihu? Je to Stmivani z pohledu Edwarda... Cetla sem prvnich 12 kapitol na netu a musim rict ze faaakt super *14*
16.8.2009
(nové) Kača (anonym)
+3

kdo prodá???

ahoj kdo tady prodá všechny díly ságy Twilight??byla bych moc ráda kdyby mi někdo odepsal Díky Kača
KattkaS@seznam.cz
7.7.2009
(nové) Ivulkaa (anonym)
-86

božííí

Jakmile jsem uviděla film Stmívání naprosto mě to nadchlo....Hned jsem začala číst Nový měsíc...Měla jsem ho přečtený za 3 dny...To samé z se Zatměnímm. Teď jsem zhruba uprostřed Rozbřesku :-)) Knížky jsou lepší jak film. V knížce je tolik pocitů, které s eprostě ve filmu vyjádřit nedají. I tak se moc těším na Nový měsíc. Sice to bude v ČR až koncem listopadu, ale kdo si počká, ten se dočká :-) *14*
21.6.2009
(nové) Kazda (anonym)
-7

Knizky na pc

Ahoj, prosimvas vcera jsem videla stmivani a dost me to zaujalo. Chtela bych si precist vsechny dily,ale jak se divam,co knizka,to 300kc. Mate to nekdo stahle v pocitaci?myslim vsechny dily,nebo aspon neco? Muzete mi to prosim poslat na mail? Moooc dekuju!:-)
12.4.2009
(nové) stephanie mayerová (anonym)
-9

na prodej

levně prodám novou, nečtenou knihu Stmívání, Nový měsíc, Zatmění, nebo rozbřesk. Praha, kubelikova.r@seznam.cz
31.3.2009
« Novější 1 2 3 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA