Přejít na výpis diskuzí

Syd Barrett

OSOBNOST 31.12.2006 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju ho a vždycky budu. Zaslouží si aby o něm víc lidí u nás v ČR (a řekla bych i všude celkově) vědělo, protože je/byl skutečně obdivuhodný. Je vážně strašná škoda, co se stalo! :( Ale byl pro Pink Floyd strašně důležitý - pro vznik celé kapely, a později v podstatě i pro to jak se kapela dál rozvíjela. Skoro se dá říct, že tam byl i když tam nebyl. Tak moc to ostatní ovlivnilo, co se mu stalo i to jaký byl předtím, že je tím spousta písniček "poznamenaných" a nebýt Syda, nikdy by nebyly takové jaké jsou. A to nemluvím o těch co jsou úplně konkrétně o něm... ;)
    A fakt že už tu o něm nikdo nic nenapsal necelých šest let mě mrzel, tak to napravuji. :)
    Takže... SHINE ON, YOU CRAZY DIAMOND!!!!! :*****
  • so.ones.more

    souhlasím

    rozhodně souhlasím se všemi, kdo o něm smýšlí jako o nepřekonatelném géniovi *4* je sice škoda, že trpěl touto nemocí, ale na druhou stranu, jaká je hranice mezi šílenstvím a géniem? Chápu, že někdo může nesouhlasit, ale podle mě, kdyby nebyl pstižen schyzofrenií nebyl by taková geniální legenda jako je. Nechci se znovu opakovat, ale Syd pro mě génius vždy byl, stále je a vždy bude.
  • Hello Dear,

    Hello Dear,
    My name is precious patric, am very glade to come across your profile today which i find interesting and wish to let you know that i will like to have a very good relationship with you, i hope you will welcome my friendship request? Please contact me with my privet Email preciou2patric@gmail.com so that l will give you my picture and tell you more about me,
    hoping to see your mail
    yours truely precious


    PLEASE CONTACT ME WITH THIS EMAIL ID preciou2patric@gmail.com


    Dobrý den Vážení,
    Mé jméno je drahé patric, jsem velmi glade přijít přes váš profil, který i dnes najít zajímavé a chtějí vás informovali, že budu rád, že má velmi dobrý vztah s vámi, doufám, že budete vítáni přátelství mé žádosti? Prosím, kontaktujte mě s mou ptačí zob Email preciou2patric@gmail.com l tak, že vám můj obrázek a řeknu více o mně,
    Doufají, aby váš mail
    Vy opravdu drahé


    Kontaktujte mne prosím s touto e-mailovou ID preciou2patric@gmail.com
  • Narozeniny

    Tak dnes by Syd slavil narozeniny. *4* Všechno nejlepší Syde. *4*
  • Přesná adresa

    http://harrisonka.blog.cz
  • blog

    Mérkněte, můj blog o rocku *3* Je tam něco i o skvělém a geniálním Sydovi! *4*
  • Syd

    Syd byl geniální hudebník a stál u zrodu takové skupiny jako PINK FLOYD, která je fantastická. Škoda, že díky jeho zákeřné nemoci, jakou je schyzofrenie musel odejít nejen z kapely, ale i úplně z hudební scény. Ale i přesto je to legenda, která vytvořila další legendu jménem Pink Floyd!
  • s.b.

    vypatlanej je blbý slovo..byl schizofrenní a ty drogy mu to ještě zhoršily..jinak-strašně ho obdivuju,i po smrti a je to pro mě jeden z nejlepších a nejgeniálnějších hudebníků,jaký znám..
  • syd

    ale syd nebyl vypatlanej z fetu ... byl uz od prirody jinej ... vlastne nebyl vubec vypatlanej ... jenom ho nikdo nepochopil ... a vubec ... nejdriv si o nem neco prectete nez ho zacnete soudit!!! syd byl genius!
  • ted je kdyz je po smrti, myslim ze ho hodne lidi docenuje az ted. byl to genialni skladatel at si to myslite nebo ne, ale to si taky vybralo svoji dan.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit