Přejít na výpis diskuzí

Terezie Kašparovská

OSOBNOST 31.12.2006 
74 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den. Paní Kašparovská z dnešní partie, kde byli Karl Frank Herman a předseda KSČM Filip jsem nabyl dojmu, že se TV Prima snaží vyrovnat té smradlavé žumpě ČT a vy osobně demagogovi Moravcovi. Nebo jste dostala příkaz, koho chleba jíš, toho píseň zpívej? Proč jste neoponovala Hermanovi, když hovořil o zločinech komunismu tímto? http://www.ptejse.cz/krestanstvi/114_117_3569_cirkve- upalovali-a-vrazdili-pro-majetek-miliony-za-ziva-upalenych-pro-legraci-knezich.

    Připomíná mi to výrok Karla Kryla: Vrah na rohu ulice, o morálce káže. Tentokrát jste nadržovala Hermanovi a i otázkami až moc okatě.

    Polepšete se. J.Zahradník
  • Mladá paní, jsem ve věku, kdy mne též trápili křeče převážně v noci vždy mne probudili ze spánku, nevěděla jsem co se děje, musela jsem si pomoci rukama abych zvedla postiženou nohu křečí a masírovala jsem ji a zvedala prsty k obličeji. Dostala jsem od kamarádky emailem BABSKÉ RADY a tam byl i recept na křeče v nohou, píšu Vám jej vyzkoušejte a uvidíte jak se Vám uleví. Tak tedy. Palec levé ruky s ukazováčkem stiskněte horní ret k nosu po dobu 10 vteřin pak uvolněte. Doufám, že Vám tento recept pomůže jako pomohl mně. Přeji mnoho úspěchu v terapii
  • Jsem dvorní fanoušek Terezie. Je vzrušující krásná žena..ty její obličejové grimasy, občasné zvednutí obočí, špulení rtů a podobně. Z videí z jejích zpráv,třeba i přefocuji- dělám nové fotky, které na netu nenajdete. Hledám další fanoušky na emailové dopisování. pepann66@centrum.cz
  • Terezie Kašparovské to vždy sluší , ale krátké mikádo vzadu vystříhané bylo nejlepší.
  • madam charakterní až po vás. mě by například jako drbnu velmi zajímalo, jak vypadá obdivovatelka paní Kašparovské. Nebo, že by se obhajovala sama paní...ne ne ne. Ale rodinka budete, to je jasné. Bijte se do krve....žalujte, trestejte
    • Dobrý den, Lili, dovolil jsem si prokousat se vašimi duchaplnými příspěvky a souhlasím s paní, která obhajuje Terezii. Rozumný člověk by normálně na vaše výpady nereagoval - nicméně musím a musím navíc konstatovat, že i debilové se podle Gaussovy křivky liší od mírných až po super debily. Myslím si, že vy jste, Lili, vystoupilsá až na vrchol. *2*
  • Vážená Ivano, kolik ještě použijete nicků? Ivana, Lili, Pavla - tak to by snad stačilo. Nachomýtla jste se a běžně nesledujete - tak to nejspíš nevíte, k čemu se používá přepínač. Když se mi něco nelíbí, tak to nesleduji. Ale to je příliš složité, protože je lepší anonymně zvracet na diskusi, že?
  • ona terezka je z pěkné rodinky. tchyně opustila děti. švagrová feťška a prostitutka a její bývalý manžel? neskutečná kreatura jdoucí přes mrtvoly. a terezie rozhoďnožka, která dá každýmu, komu cinkaj peníze. její iamge: typická tichá voda břehy mele. o charakteru mluvit nechci a jako matka opravdu na sociálku. kdo ji v brumově zná. ví.
    • Lili, Váš charakter napovídá, že jste pomlouvačná, užvaněná a hloupá drbna, která trpí stihomamem. O jaké tchýni to mluvíte, když žádnou nemá :-)) Vzpamatujte se děvče, Váš duševní stav dává tušit, že potřebujete akutní péči psychiatra. Pakliže už nějakého navštěvujte,urychleně si nechte změnit prášky nebo vyměňte doktora *8* P.S.: A nebuďte závistivá, některý holky už jsou krásné, vzdělané, zcestovalé, mají chytré děti tak jako paní Kašparovská a některé (které byly k ničemu) prostě musely zůstat v Brumově :-))))
      • jsem z Prahy. Kašparovskou znám osobně. A celou její bývalou rodinku manžela taky (Libora Kašparovského). Závistivá možná jsem, ale týhle paní není co závidět. Krásu vůbec ne. Nějak jsem asi nepostřehla, že by Kašparovská byla krásná nebo snad hezká ani vzhledově ani charakterově. K psychiatrovi netřeba. Vystudovala jsem klinickou psychologii. Takže aspoň elementárně dokáži posoudit povahu Kašparovské a svou taky. Je mi líto její dcery a všech lidí, kteří musí být v její blízkosti. Ale chápu, národ, který je schopný volit Zemana, jistě ocení nejen krásu, ale Kašparovskou jako takovou. Jinak v Brumově jsem byla jednou a stačilo. Jsou vesnice, vesničané a Brumov. Vesnice plná primitivů a neskutečných buranů.
        • Jste ještě prostější, než jsem předpokládala. A jestli jste vystudovala klinickou psychologii, tak potěš panbůh každého, kdo kolem vás projde. Předpokládám ale, že tu psychologii jste studovala jako pacient :-))
          • Jako pacient? Ne. Ale po zkušenostech... mnoho klientů by bylo dobrými psychology nebo psychiatry. Většina z nich jsou velmi senzitivní, empatičtí. Proto asi těžko zvládají tento svět. Klient nebo pacient (ať mně rozumíte) neznamená, že je blázen. Jen někdy nezvládá zátěžové situace, není sociopat...Ale myslím, že tato diskuze je o Kašparovské a ne o mně. Nebo se mýlím? Jestli mě chcete analyzovat dál...
            *3*
            • Ne, tato diskuse už není o paní Kašparovské, tato diskuse je o Vás a o Vaší zlé povaze. O závistlivé hloupé ženské, která se prezentuje jako drbna. Smím prosím vědět, co jste chtěla sdělit světu těmi žvásty o ex tchýni, ex manželovi a ex švagrové? Koho to mělo obohatit a koho to mělo očernit? Být paní Kašparovskou, podám na Vás trestní oznámení za pomluvuk kdy se zmiňujete, že je špatnou matkou. Styďtě se, náno. Možná by to chtělo, abyste nám ukázala svoji tvář, ať máme měřítko srovnatelnosti a taky své příjmení, abychom mohli prolustrovat Vaši širokou rodinu ;-)Ale na to nemáte dost odvahy, že?
  • Vážená madam,
    při dnešní Partii - 8.11.2015, ke které jsem se nachomýtla
    náhodně, běžně jí nesleduji, jsem zírala, co jste za agresivní
    bytost. Jestli i v důsledku toho, nejdou Vaše rysy s přibývajícími
    lety tak trochu do ježibaby.
  • Paní Kašparovská, normálně jste moc pohledná a milá bytost, jen se obávám, že na Partii prostě nemáte. Sice jste připravená, máte nachystané otázky, leccos jste si předem zjistila. Ale ... Vaše reakce jsou nedostatečné. Když např. pan Bělobrádek pláče nad finančním stavem našeho státu, měla jste okamžitě reagovat v tom smyslu, že on především má podíl na tzv. církevních restitucích, díky nimž jsme všichni prachsprostě okradeni ! Nemusela byste samozřejmě tak příkře, ale co je pravda, to je pravda ! Tento pán totiž nemá morální právo kritizovat výběr daní, ani cokoliv, co souvisí s ekonomickým stavem státu.
  • *12* *12 *12* *6* *6* *6* *11* *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit