Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Dvořák

OSOBNOST 31.12.2006 
8 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..sleduju Vás a Vaši kariéru už asi 15 let..asi od svých 8 let..
  • wauworld

    Pane Dvořáku...

    ...nenechte se rozhodit závistivým Šebrlem !!!!!!!!!!!!!!!!
  • magon

    před chvílí byl v tv...

    ..v repríze Bolkovin-chudák nedostal se skoro ke slovu kvůli Žilkové a Stropnickému ! *8*
  • kiris

    jjj

    Narozen 11. 5. 1972. Další z velkých postav české, ale i světové atletiky začal s atletikou v Gottwaldově (dnešním Zlíně). Už jako dorostenec přišel do Prahy k trenéru Zdeňkovi Váňovi a pod jeho vedením se vypracoval v jednoho z nejlepších vícebojařů všech dob. Po stříbru na MEJ v roce 1991 nabrala jeho kariéra fantastický směr. Stal se třikrát mistrem světa v desetiboji v letech 1997, 1999 a 2001, získal dalších pět medailí z halových evropských, nebo světových šampionátů, ve své sbírce má i bronz z OH v roce 1996. V roce 1999 vytvořil v Praze při Evropském poháru světový rekord v desetiboji ziskem 8994 bodů, celkem dokončil 36 desetibojů přes 8000 bobů. V roce 2003 skončil spolupráci s trenérem Váňou, který odešel do důchodu a Tomáš se stal členem naší skupiny. Byla to čest trénovat takového atleta, v tréninku nesmírně poctivého, férového člověka, takových lidí není moc…. Po ME v Goteborgu v roce 2006 oznámil ukončení své velké kariéry a začal pracovat jako „sportující“ trenér (sám ještě závodí a v roce 2007 splnil limit pro účast na MS v Sace – myslíme si, že vydrží až do OH 2008!). Z naší skupiny se pod jeho vedením přešli i Lukáš Patera a Antonín Vácha. Snad bude Tomáš jednou tak dobrý trenér, jako byl atlet!
  • Dvořka

    Sympaťák a výbonej sportovec.
  • FAJN Člověk

    Vezl jsem p. Dvořáka taxíkem a musím říct že je doopravdy fajn.
  • bromp

    Poděkování.

    Tomáši děkujeme za vše co jste v desetiboji dokázal a co jste pro desetiboj udělal. Hodně úspěchů v trenérské kariéře a pohodu a radost v rodině. Ještě jednou děkujeme za vše.
  • Tomáš

    Tomáš je opravdu borec.V životě to vůbec neměl jednoduché,spousta zdravotních problémů,nejen těch,co souvisí se závoděním,ale i takové jako je astma,těžká alergie atd.Mám ho moc ráda,nejen pro to,co dokázal,ale i jaký je to člověk.Stále milý,skromný,oddaný své rodině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit