Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Sedláček

OSOBNOST 4.3.2011 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane doktore,
    četl jsem Vás článek v Hospodářských novinách o tom, kam by měla naše republika směřovat v rámci Evropy a EU. Musím říci, že s Vámi souhlasím,ale mám problém s jedním, a to je otázka těch přistěhovalců. To se nemělo stát, aby se v Evropě usadily miliony příslušníků populace, jejích kultura, myšlení, zvyky, náboženství jsou s naší kulturou neslučitelné. Vidím zde paralelu s Němci, kteří se usadili u nás, po staletí bylo celkem bezproblémové soužití a pozitivní ovlivňování, soupeření na ekonomickém i kulturním poli, prospěšné pro obě strany. Pak se naši Němci nechali zfanatizovat jediným idiotem, zločincem v Německu a víte sám jak to dopadlo. Totéž ve velkém se může stát Evropě. Nám oběma to už může být jedno, protože k tomu dojde třeba až za ř0 a více let. Muslimové zničí naši kulturu a civilizaci ve jménu svého náboženství. Víte sám, že podnítit davy k nenávisti je tak snadné. Dříve králové věděli moc dobře proč hlásali zásadu, že obyvatelé musí být stejné víry jako panovník a nic dalšího nepřipouštěli. Tím nechci říci, že by se nemělo pomáhat lidem, kteří mají doma nouzi, nedostatek vody a všeho. Ale má se pomáhat tam, kde ti lidé žijí. Pravdou je také, že se západ neměl plést do záležitostí arabských zemí a neměl tam vnášet své "dobro" v důsledku čehož věci také dospěly tam, kde jsou.
  • Nevážený pane doktore,zcela pravidelně poslouchám rádio a prosím - nemluvte, nepište a nevzdělávejte. Vaše biblo - ekonomické plky jsou děs běs.A pokud už si opravdu nemůžete pomoci, uveďte své hovory ódou na váš idol paní Merkelovou, ať ví posluchači, s kým mají tu pochybnou čest.
  • vážený pane doktore, zcela výjimečně poslouchám rádio, ale stalo se. Měl jste vystoupení na čr plus. Paráda, fantazie!!! Díky za to.Prosím mluvte.
    pište, vzdělávejte. Nejsem zdaleka tak vzdělaný jako vy, ale vnímám váš potenciál jako obrovskou šanci pro naši "střední třídu". Buďte aktivní a jezděte i po venkově...Mohu Vás pozvat i k nám?

    Mgr. Ivo Grim
    Gymnázium Rájec-Jestřebí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit