Přejít na výpis diskuzí

Tomáš Vartecký

OSOBNOST 17.9.2008 
13 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud je tady T.Vartecký hodnocen jako jeden z našich nejlepších kytaristů, tak jsme na tom fakt hodně špatně. To už na to dřevo může zabrnkat fakt skoro každý. Pokud to neslyšíte, tak už neplatí slogan "co Čech, to muzikant". Tak se komentátoři můžete zapojit třeba do diskuze o hektarových výnosech kukuřice, taky tomu určitě rozumíte. Už tady raději končím, nemá to žádný dopad. Zdar.
    • Nejde jen o tvůj názor, hodnota kytaristy se hodnotí podle žánru který zrovna hraje a v tomto je Tomáš nedostižitelný, dej mu zahrát cokoli, zahraje/ vím z vlastní zkušenosti/ Druhá věc je pak Tomáš skladatel, víc vůbec pro koho a co složil????
      Vem kytaru něco slož a pak počkej na názory buranů jako jsi Ty.

      ZDAŘ BůUH...toť jistě heslo co znáš *1*
      • No, tak nevím jak vy, ale třeba já jsem se na základě tohoto také začal učit na kytaru a mám z toho hroznou radost... Nejlepší tedy, co je na tom je to, že existuje už mnoho stránek na internetu, které vám toto naučení se na kytaru dokážou opravdu hodně urychlit a nemusíte tak často ani nikam moc chodit :))

  • Tomáš Vartecký vypadá jako kytarista, chová se jako kytarista a hraje jako kytarista! Je to prostě ikona českého rocku a se Satrianim se srovnávat nedá, kolego nademnou. Klucí hrají stejně dobře, ale oba na jiném písečku. Čest
    • Nejsem učitel slovenštiny. A nestačí vypadat a chovat se jako kytarista, ten musí taky něco pořádného předvést. Inu, jednooký král mezi slepými ... Ale nechci se nikoho dotknout, možná jsem fakt zaujatý. Ovšem myslím, že ve prospěch věci. Přál bych této zemi co nejvíce kytaristů srovnatelných se Satrianim. Stará garda (Hladík, Janda, Pavlíček atd.) už to dlouho zachraňovat nebude. Máme za ně adekvátní náhradu? Napište mi tipy, rád si je poslechnu (sorry, ale pan V. to určitě není). Všechny Vás zdravím.
      • byť gitarista neznamená len prepletať prstami .... tomáš je výborný gitarista , a to ti vravím nakolko som tiež gitarista ..... su na svete rozne žánre rozne stýli hudobne , tomáš tu gitarku ovláda krásne , hrá sa s efektami , a ked hrá vyzerá bohovo :D a nemusí to byť žiadny hendrix čo hrá zubami *12*
  • Tomáš Vartecký

    Voříšku, aspoň keby si si ten text od Timka vygooglil a napísal to dobre...
    A Tomáš je skvelý, si len zbytočne zaujatý.
  • kytarista?

    Podle mne tento člověk neumí moc hrát na kytaru. Nemá ten dar o pána, talent prostě chybí. Nestačí mít drahé nástroje a aparáty, nestačí se prostě pasovat do role star. Vím, že to zní tvrdě, ale u nás to bohužel spousta lidí ani nepozná. Stačí jim davová psychóza. Jak to zpívá Timko: čím to je, že kto nevje spievať spievá.
    Nazdar.
    • Re: kytarista?

      ale umí hrát na kytaru...proč by to neuměl? *3*
    • Re: kytarista?

      Podle mně se kytarové umění neměří jen technicky extrémně nadupanými sóly..... já ho uznávám za velkého kytaristu...
      • Re: Re: kytarista?

        Souhlas, má fakt perfektní styl hraní. Mam ho tak nejradši z českých kytaristu.
    • Re: kytarista?

      A že to zpívá zrovna on?!!
  • mijuska

    :))

    úžasný je.. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit