Přejít na výpis diskuzí

Věra Jourová

OSOBNOST 22.10.2014 
10 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Tn.cz jsem si přečetl článek o dvojí kvalitě potravin. Váš postoj k tomuto je vlastně zrada občanů ČR. Jste normální MILKA. Že se nestydíte.

  • Přečetl jsem pasáže z rozhovoru Věry Jourové s novinářem Gavendou. Prohlašuje v něm, že by vyznamenala bratry Mašínovy, vrahy naši nevinných občanů a rozhodně naprosto žádné bojovníky za svobodu.
    Považoval jsem paní Jourovou za lyšaje smrtihlava naší politiky, navíc je to zrůda, které to jistě vynáší. Významnější je ale moje naprostá nedůvěra k agentu Burešovi, který někoho takového mohl do politiky angažovat. Většina našich občanů má ale starosti o svou peněženku, nikoli o Masarykovu republiku.
    s despektem m.klepal
    • Paní Jurovou vidím jako velice ambiciózní kariéristku. Svým postojem - ocenění vrahů Mašínů to navíc totálně zazdila. Ministr Babiš, coby strašák Kalouska, Sobotky a jim podobných loupežníků a lhářů - u mě dobrý. Koblihy nejím, ale Babiše, pokud ustojí současný Kalouskův fanatický nátlak, rozhodně volit budu, už jen proto, jak jim všem zatápí a konec konců jeho působení ve vládě nemá až tak nejhorší výsledky. No a přespříští volební období se uvidí. Přímo mě děsí, že se opět ke korýtku dostanou staré známé zlobbované firmy.
  • paní Jourová kdysi v ostravě slibovala ,že byty ,které bakala ukradl dostanou zpět,to ale někde kandidovala.Samozřejmé lhářka a prospěchař!!!!
  • Paní Jourová patří jistě k té žumpě české společnosti.Vypadá, že neumí do pěti počítat, ale už byla ve vazbě za korupci, když byla v Paroubkově administrativě. Poté, co se dostala k moci jako Ministryně pro místní rozvoj, okamžitě prolobovala v parlamntu ČR změnu zákona o veřejných zakázkách, dle kterého se korupce v tomto oboru zvedla cca 5x. Opět se může vesele krást podle zákona a je to beztrstné u podlimitních zakázek.
    Co k této osobě dodat ?
  • Demmentní píčča!!!
  • Paní Jourová, připadá mí, že žijeme každý v jiném státě. Váš způsob obhajování zájmů našeho státu u EU je triskní !!! Hájíte cikány (toto je historický název pro toto etnikum) přibyvší na toto území z Asie.
    Rád bych se konečně dozvěděl, která z mladých rodin, nepřináležející k tomuto etniku, požívá stejných výhod a finanční pomoci jako tisíce cikánů. Vzhledem k tomu, že naprostá většina tohoto etnika odmítá pracovat a pouze natahuje ruku pro různé příspěvky se ptám, jak dlouho si to tento stát bude moci dovolit, protože daně nelze zvedat do nekonečna !!! JEDNOHO DNE LIDEM DOJDE TRPĚLIVOST A PAK CHRAŇ BŮH VÁS A VÁM PODOBNÉ (UHL, KOCÁB ...)
  • Demmentní píčča!!!
    • Lepe bych to nevyjadrila:))Presne tak.
  • Paní Jopurová nemám doma filipínskou služku napraní navaření tak nemám čas žvanit s advokáty co se mají jako zákaz vstupu do lesa kvůli říji.

    Antonín Brachtl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit