Přejít na výpis diskuzí

Veronika Pompeová

OSOBNOST 14.4.2007 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ec98

    ahojky

    Ahojky nevíte jméno jejího přítele???? Prosím odepište na muj profil
  • ivunka007

    Verča

    Verču jsem potkala a je vážně moc sympatická a krásná:) *4*
  • Webové stránky

    http://www.pompeova.cz/
  • Webové stránky

    Vsechno o Veronice Pompeové najdete na jejich nových webových stránkách www.pompeova.cz! *5*
  • Veronika!

    Jsi moc pěkná štabajzna chtěl bych Tě nakousnout *14* *14* *14* *14* *14*
  • so real prispevek follows

    hi, Veronika. M.....a reffered me 2 ur sites and this is how i found ur fan club)) great) i enjoyed the party in celnice with u all and want 2 say that u r very charming personality and not only cute looking model)) it was real pleasure 2 meet u. hope u check sometime this site. if u will find my message and u decide 2 answer M.....a has my mail adress. Alles gute liebe V.
    W....r
  • greeting

    sorry its just test, if this works read the next pls
  • Veronika pompeova

    Veronika Pompeová je nádherná žena. Hlavně na té první fotce a pak na té v plavkách jí to šíleně sluší. Je překrásná. *3* *3* *3*
  • TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE

    TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!TOHLE JE NEJKRÁSNĚJŠÍ MISS CO JSME KDY MĚLI !!!!!
  • Verca

    Souhlasim, ze je Verca krasna nejen zvenci, ale i uvnitr. Neznam milejsi osubku. Zdobi ji skromnost, inteligence a mile jednani s kymkoliv. Kdo ji zna, jen potvrdi. Vazime me si te Verco! :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit