Přejít na výpis diskuzí

Vladimír Páral

OSOBNOST 31.12.2006 
17 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dnes 19. srpna 2017 slaví v Mariánských Lázních spisovatel ing. Vladimír Páral, své 85 narozeniny.
    Vladimíre, přeji Ti štěstí v životě, život ve zdraví, zdraví v pořádku, pořádek v hlavě a hlavu v oblacích!
    Kamarád a přítel Dr. Jar. Beneš
  • Vladimíra Párala jsem nikdy nepochopil, a to je mi už 76 let. Připadá mi jako a/grafoman, který poznal, že velkovýrobou pokleslé literatury se dá živit mnohem lépe než chemickým inženýrstvím, b/erotoman, v mládí jsme těmto lidem říkali "sexuální štvanec". Michal Janata o něm v Českém deníku v r. 1996 napsal:
    "Nechá-li se spisovatel Vladimír Páral vyfotit s členkami strany NEI (= Nezávislá erotická iniciativa - pozn. Anas), můžeme to brát jako individuálně psychopatologický fenomén. Satyrsky zestárlý grafoman demonstruje dno své senility. Chytré stáří čerpá svou sílu z ústraní (ostatně to dělá i chytré mládí), protože ústraní je jediný způsob, jak žít ve společnosti a nezbláznit se z toho. Má-li Páral potřebu markýrovat jakousi i ve stáří přetrvávající vitalitu, je to jeho blamáž, byť sdělovacími prostředky šířená."
    Nedivil bych se, kdybych se dozvěděl, že Vladimír Páral dožívá svůj bouřlivý život na uzavřeném oddělení psychiatrické léčebny v progresivní paralyze, prolezlý syfilidou jako hejtman Malina z Petrolejových lamp.
    • Pokud Anas, považuje za psychopatické, nechat se vyfotit s nahými modelkami NEI, Domnívám se že je pokrytec, nebo přespříliš prudérní člověk. 70% mužského pohlaví po tom totiž touží (viz statistika STEM)
  • Cetl jsem kompletne vse od pana Parala,,vetsinu knih i vicekrat ,,pouze mi chybi precist Sest pekelnych noci, ktere jsem bohuzel nikdy nesehnal,,,a ani nenapadalo zadne nakladatelstvi to znovu vydat,,skoda,,jen nahodu kdyby mi ty knihu nekdo chtel prodat a nabidnete na anglickyusa@gmail.com *14*
  • jj

    jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
  • jj

    jjjjjjjj
  • jj

    kkjjjjjjjj
  • jj

    khhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  • otázka

    Je to překlep?....nebo opravdu jste pane spisovateli pracoval v Jablonci nad Jizerou?
  • Můj příbuzný

    Vůbec by mě nenapadlo,že Vladimír Páral může být můj příbuzný.Jen tak jsem na internetu zadala příjmení Páral..Najendou jsem klikla na tento odkaz a běžela za mamkou,že jsem našla nějakého spisovatele Vladimíra Párala.Mamka mi hend řekl,že je to náš příbuzný,ze strany mé prababičky.Měla sem radost..Vím,že mi to mnozí neuvěříte a řeknete si,že si taky můžete vymyslet že jste příbuzný toho a toho ale já si nevymýšlím:-) Jen jsem se s vámi o tuto radost chtěla podělit
  • Paral - great writer

    I think Paral is one of the best writers of our times. I regret that here in Poland not all of his works are available. Definately my favourite writer!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit