Přejít na výpis diskuzí

Vratislav Mynář

OSOBNOST 10.3.2013 
18 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znala jsem J.Mynáře. Byl to absolvent místeckého gymnasia v r.1950. A byl také spolupachtelem vraždy manžela milenky. Kancléř Mynař neuvádí místo narození- není snad příbuzným zmíněného J.Mynáře? Podoba by zde byla.
    • Dobrý den. Pan Mynář určitě není ten za koho ho považujete. Pochází z jižní moravy a oba jeho rodiče také. Byl můj soused od mého dětství,do doby,než šel studovat do Brna.
  • Znala jsem Jaroslava Mynáře, který chodil do gymnazia v Místku. Žil dvojím životem ke spolužačkám se choval velmi slušně, jeho druhý život byl (jak se později ukázalo) plný skandálů se ženami. Nakonec se stal spolupachatelem vraždy manžela své milenky. Překvapuje, že kancléř Mynář neuvádí bydliště narození. Není to snad příbuzný výše zmíněného J.Mynáře, podoba by zde byla.
  • bylo by spravedlivé, aby to s prověrkou Zemanovi zlomilo vaz !
  • Jak poznat podvodníka? Podvodník má vždy černovlásku doma. Kde je černo tam je podvod *11*
  • O věcech, spojených s tím, co by pan Mynář pro obyčejný lid měl dělat se nedá vúbec hovořit. Tento pán má na naší společnost úplně jiné názory a taky se tak chová.Od tohoto pána nelze očekávat nějaké zlepšení, ale pouze ostudu a dohady, kde ke všem majetkům přišel. Možná věty, které jsem v úvodu nepsal nemají s Vaším životem nic společného, ale já Vás považuji za nečestného, podvodníka, zloděje, podfukáře, ......promiňte více neslušných slov mě v mládí nenaučili. Jestli alespoň trochu pod tou šedivou křticí čemu se říká rozum máte,tak se zamysle...... Né to jsem se spletl, Vy jsem hroch, který jede a na žádné ostatní lidi nebere ohled. Hlavně Já,Já,Já a ostatní si všichni vyližte prsa, měli jste se starat jako já podvodník. Mnoho zdaru a štěstí do dalších podfuků Vám přeji z Vysočiny.
  • Pan Mynář se mi vůbec nelíbí, a to jak se chová k ostatním např. Radka Augustina už vůbec ne! Měl by se jako politik a kancléř chovat lépe. Díky *3* *16* *12* *10* *13*
  • Dobrý den,
    možná by bylo dobré si dát jako jeden z předvolebních slibů, ztráta mandátu přeběhlíkům. Je to dost zásadní věc a získáte body !!!!!!!

    Z.A. *5*
  • Dobrý den, vy jste další oficiálně uznaná vyžírka našich peněz.Těším se až tu budou normální lidi, kteří sou pro lidi, a ne pro SEBE.Bohužel se toho, díky vám a toho trdla co se má strašně rád a hodně pije nedožiju. S.
    • Dobrý den pane Mináři. Vaše naducanost již nemá obdoby. Myslím, že nemá cenu kokrhat kolem Vašeho způsobu života, ale myslím si, že Vám patří místo pod Žďákovským mostem jako Vám podobným podvodníkům. Kdybych věděl, kde Vás najdu a osobně se s Vámi setkal, již by o Vás v médiích nepsali. Rád bych Vás videl pod hladinou řeky Vltavy a to hodně hluboko. Víte kolika lidem by jste udělal radost. Jste normální český podvodník a můj dědeček mě říkal, na hrubý pytel hrubá záplata. Doufám, že moje přání někdo předběhne a bude od Vás klid - pane kancléři.
  • spojení tohoto chlápka a zemana a dalších kamošů... z toho mi běhá mráz po zádech. no dočkali se, ale taky se dočkájí až potáhnou... *16*
    • Ti hned tak nepotáhnou, ještě se moc nenapakovali...
  • Soudruh Minář-alias- Mynář vulgo zemanovec dle práva, jistil soudruha Zemana pro další výstavbu dálnic židovským státem, aby tento stát opět
    mohl zaplatit neuskutečnou investici ve výši několika miliard. Co kdyby
    z toho něco káplo, jako nedávno, na což již všichni zapomněli. Škoda, že jsme urychleně zlikvidoval "Prognostický Ústav", řízený spiritistickými silami v Evropě ! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit