Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Bílek snad propadnul z počtů nebo má inflaci ega. Dánové sice ztratili 9 bodů, ale mají před sebou 2x Maltu a Azerb. + 1x Itálii. Takže očekávaný zisk 12b. My musíme pak udělat min 11b. 10 nám nestačí přotože máme horší vzájemný. Takže pokud porazíme Maltu a Azerb. a Bulharsko, tak musíme udělat buď 2 remízy s Itálií nebo 1 výhru. To už je trochu z říše snů.
    Prostě Bílek hraje jen a pouze na náhodu, tj jestli Dánové ztratí body s outsidery nebo že Italové totálně vypustí závěr kvalifikace když budou mít jistý postup. Ve svých "rukou" to máme fakt pouze teoreticky.
    Takového trenéra bych vyměnil a nechal pracovat dalšího, ať nás z toho srabu vytáhne.
    • Říkáš to dobře, ale místo Ázerbajdžánu bych tam raději napsal Arménii. To aby tě brali vážně.
  • Bílku jdi už do otvoru a vem s sebou Rosického,Sivoka sportu zdar
  • To si klidně vsaď, protože 4 zápasy z 5 neudělaj- v Bulharsku se vyhrává těžko, v minulosti ani silnější sestava neodvezla víc než remízu a dnes jsou silnější Bulhaři a slabší my. S Itálií (dokud to nebude mít jistý), nevyhrajeme. Teprve až o nic nepůjde, daj nám remízu. Bodů bude málo na baráž, to je jasný (podívejte se, kolik je těsných dvojic), poztrácíme je stejně jako konkurenti. Z tohoto pohledu je čekání na odchod Bílka zbytečné prodlužování agónie. Ale kdo by se vzdal vydělávání milionů i za nekoncepční práci? Politici taky nestojí o zpětnou vazbu a opovrhují "ulicí", taky jim jde jen o peníze. Mužstvo zaprvé není tuhé jako vždy bývalo. Hrůzná podívaná je na čtyřčlennou obranu která ustupuje rychlostí blesku před 2-3 soupeři až 5m před vlastní bránu. Jestli tohle nemá mít pod kontrolou Bílek, tak kdo? Šmicrovi všechna čest za minulost, dokázal vždycky poctivě makat, ale u Bílka je nanic.
  • takže se můžeme těšit na další bojácný a ustrašený projev , fotbal na který se v drtivé většině nedá dívat . s bílkem na mistrovství světa nepostoupíme , jdu si na to vsadit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit