Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podmiňovat náš postup slovy "když budeme podávat takový výkon," je nesmysl. Všichni víme, jak rozlítané výkony mužstvo má. Je spíše výjimkou, když zahraje dobře, pak to stoupne do hlavy a několikrát zahraje bídně. Tady měli motivaci se předvést Itálii, doma s Dánskem jim motivace jaksi povadla, není divu, že je pak důraznější a hladovější mužstvo převálcuje. Já jsem přesvědčen, že Brazílie je v čudu, ať nás uklidňují jak chtějí. Pokud nevyhrajeme v Itálii i v Bulharsku, předjede nás Bulharsko i Dánsko. Viníkem je nejen mužstvo, které podcenilo kvalifikaci, ale hlavně trenér Bílek, který za to plně zodpovídá. Vnucoval sestavu a hru, která nemá efekt. Nedokázal motivovat, hráče připravit. Máme jen několik dobrých trenérů, ale Bílek mezi ně nepatří. Nedokáže ani odstraňovat chyby ve hře, které se opakují.
  • Hašek ani Bílek fotbalovými experty nejsou. Jsou pouhými taškáři, kteří na fotbale vydělají nějaký peníz aniž by odvedli dobrou práci. Bílek u nároďáku nikdy neměl a nemá co dělat. *16* Čechíno, hovořit o možnosti postupu našeho nároďáku je matení veřejnosti. Doma jsme ztratili celkem 7 bodů s týmy, které je naopak u nás získaly. Naše ztráty Bulharsko doma -2, Itálie doma -2 a Dánsko doma -3. Náš velký úspěch, jak bylo vítězství s Armenií prezentováno, si dopřála včera i Malta. *1* *1* *1*
    • Nezapomínejte však, že jsme špageťáky měli nasprosto pod kontrolou, nic jsme jin nedarovali! S takovou skutečně můžeme jít hodně daleko! Semifinálko MS? A pak ať se kritici chytěj za nos.
  • Fotbalový expert I. Hašek včera v ČT prohlásil, že o postupujícím do baráže se rozhodne mezi Bulharskem a Českem. Zřejmě nezná los skupiny. Po včerejšku totiž výrazně stouply šance Dánska. Hraje ještě 2x s Maltou, 2 x s Arménií a doma s Itálií. Česko a Bulharsko si navíc každopádně vezmou body mezi sebou... Nejsem bývalý předseda fotbalového svazu, ale sázím na Dánsko!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit